неделя, 24 юли 2011 г.

Аппле Сторе долазе у Гранд Централ Терминалу, путовање прекида гарантује за наредну иПхоне лансирање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/23/apple-store-coming-to-grand-central-terminal-travel-disruptions/:
То је једна ствар за Петој авенији. да се зачепи сваки пут нови иПхоне или иПад добија пуштен , али Гранд Централ Терминал? Страствени Њујорку путника најбољи план у складу са својим одмора дана, као један од највећих градских транзит хабови је око да се сад ово од много заузет - а не зато што Вхите Плаинс је нови Саутемптон. Нев Иорк Пост извештава да Аппле и ВТС сагласили су се на деценијски споразум који ће видети 23.000 квадратних стопа Аппле Сторе заузме место Метразур ресторана Чарли Палмер, са кирију Цупертино да буде постављен на $ 800.000 годишње ( порасти на $ 1 милион након десет година прође). За оне радознале, то је око $ 500.000 више него ресторан пре њега, и Аппле је одговоран за реновирање простора. То какофонију гласова чујете? Туристицки Цхеерс дављења из локалне јеерс.

Аппле Сторе долазе у Гранд Централ Терминалу, путовање прекида гарантује за наредну иПхоне лансирање првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 23 Јул 2011 21:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор Нев Иорк Пост | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар