неделя, 24 юли 2011 г.

Затварање Откуп петље у локалну трговину

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ciVdBpvNXy0/:

Када је реч о локалним коморама, крајњи награда свако иде после сада је како да се затвори петљу искупљење. Откупа петља почиње када потрошач види оглас или понуду за локални трговац, а завршен када потрошач даје куповине и да куповина може да се врати прати на понуду. Ако знате ко је у ствари откуп нуди и колико троше, можете бити много паметнији о подешавање и циљање те понуде.

Гроупон, ЛивингСоциал и другим дневним баве сајтовима су створили огромну вредност притиском искупљење петљу најдаље. Када неко купи свакодневно баве, на пример, да преведе у новац за трговца. Али за велику већину својих послова Гроупон и ЛивингСоциал не прате да ли су они икада откупљени, а још мање износ сваки потрошач заправо проводи у продавници или ресторану када су појавили.

Да би се комплетирао круг и пратите нуди све кроз откупа, неопходно је да се ни славине у платни систем или креирајте алтернативни начин за праћење откупа. Различите компаније су решавање овог проблема на различите начине, али су скоро сви се ослањају на прелазак са е-маилом купона на понуде испоручене путем мобилних апликација.

Следећи Скочи директор Чарли Ким, који је недавно удружио са ЛивингСоциал на власт свакодневно бави преко своје мреже трговине, види помак у циљање емитовања бави њима нарровцастинг. "Минирање се договор свима у Њујорку није циљање", каже он. "Када емитују превише у било којој категорији, то је само много буке. Одговор е-поштом стопе опала за свакога широм индустрије. Оно што је било 10% одговора стопе пре годину дана, сада говорите 1% до 2% на нивоу "стално бараж е-поште из Гроупон, ЛивингСоциал. И сваки свакодневно баве Цопицат ствара корисник замор који је видљив у паду стопама одговора.

И то је разлог зашто мобилни тако примамљива. Уколико можете да шаљете обавештења договор са телефонима људи на основу њихове тачне локације и околних бави, имате почетке нарровцастинг. Касније, компаније ће схватите како да слој о начинима да се мете прихода, пола и других фактора, као добро.

Мобилни и локалне трговине иду руку под руку. У неколико градова, Гроупон тестира се Гроупон Сада и ЛивингСоциал нуди брзу Понуде . У оба случаја, бави се појављују на мобилним апликацијама и може се одмах искупио, уместо да чека дан за посао да иде уживо, као што је случај са редовним дневним пословима. Лоша страна ових послова је да Гроупон и ЛивингСоциал не могу да искористе своје постојеће баве инвентар и они морају да заправо одредба учествују трговци са иПхоне и иПад, тако да они могу да прихвате послове и Гроупон / ЛивингСоциал могу да их прате. Иелп ради нешто слично где морате да покаже код откупа да трговац из свог телефона.

Фоурскуаре и Фацебоок се узимају другачији приступ преко своје посебне партнерске односе са Америцан Екпресс. Пошто АМЕКС је систем плаћања, бележи се баве откупа уз реалне исплате. Трговци и потрошачи не треба да урадите било шта другачије од онога што обично раде. Платите кредитном картицом и ваш посао је откупљен. Осим што ради само ако имате АМЕКС картице и попуст на ваш рачун касније.

Гоогле покушава да повеже Гоогле нуди својим Гоогле-новчаника , који захтева НФЦ чипова у свом телефону и НФЦ читач на каси трговца. То је предност рада

Няма коментари:

Публикуване на коментар