неделя, 24 юли 2011 г.

Цхатроулетте + Гоогле-Хангоутс = ПлусРоулетте

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IdlNwzfkUDQ/:

Део Гоогле нових друштвених платформи Гоогле + укључује групу видео ћаскање функцију која се зове Гоогле-Хангоутс, који је одличан за групу видео ћаскање и размену. Као мој колега МГ-Сиеглер написао у своју првобитну преглед Гоогле + Гоогле-Хангоутс покушава да реши социјални проблем за видео ћаскање тако што вам олакшати другима говорити да сте заинтересовани за ћаскање. Можете да делите комад садржаја, као што је ИоуТубе цлип, и сви у Хангоут можете да га гледате заједно док је говорио о томе.

Функција је дизајнирана да створи цхат групу (до десет људи), у оквиру Кругова на Гоогле-у +. Наравно, било је само питање времена када ће неко покушао да додате Цхатроулетте типа случајне функционалности услугу видео ћаскање. ПлусРоулетте је лансиран као начин да се створи јавно Гоогле + састајалиште да свако може да се придружи. Ви направите састајалиште, и списак УРЛ на ПлусРоулетте. Ако сте у потрази за већ јавно састајалиште, ПлусРоулетте ће списак доступних Хангоутс.

ГПХангоутс такође пружа сличну функцију списак свих јавних Гоогле + Хангоутс, али морате створити састајалиште на Гоогле + одвојено, затим додајте УРЛ састајалиште за ГПХангоутс. Са ПлусРоулетте, ви заправо да креирате Гоогле + састајалиште преко интерфејса сајта.

Зато што ваше име прикључен на Гоогле + налог, гарав Цхатроулетте проблема је надамо се избегава.

Нека случајна видео ћаскања на Хангоутс почне!



Няма коментари:

Публикуване на коментар