неделя, 24 юли 2011 г.

142 електричних возила станица за пуњење главе до Масачусетс, Нантакет и МВ нису укључени

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/24/142-electric-vehicle-charging-stations-head-to-massachusetts-na/:
Ствари су "изгледају у Новој Енглеској - посебно за оне који укрштају Иавкеи начин са електрично возило. Укупан збир од 142 ЕВ станица за пуњење су најављено да удари залив државе у наредним месецима, са 25 заједница широм Комонвелта да се надарени. Бостону извештава да већина их неће бити у "заједничком путничке или путник спотова," места као што су гараже у центру града паркирање, МБТА много, тржни центри, итд Највећи део кутије ће бити део ЦхаргеПоинт мреже и ми смо рекли да ће стопе за пуњење, одређују се "општине на јавном земљишту и власници на приватно земљиште ", у зависности од тога где се свака кутија је засадио. Дакле, је станицу за пуњење роллоут између НИ и мр нове Ианкеес вс Ред Сок? Нах, али техничару може сан.

142 електричних возила станица за пуњење главе до Масачусетс, Нантакет и МВ нису укључени првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24. Јул 2011 10:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | извор Бостон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар