неделя, 24 юли 2011 г.

Питајте Енгадгет: најбоље УСБ 3.0 чвориште на тржишту?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/23/ask-engadget-best-usb-3-0-hub-on-the-market/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри питати свет за одговоре, ево излазу да то учини. Ове недеље Питајте Енгадгет упит долази нам из Сем, који нису могли бити више узбуђени што-хоп плочи СуперСпеед воз. Ако сте у потрази да пошаљете упит сопственог нас пад линије на питајте [у] Енгадгет [давт] Ср.

"На крају сам добио нови лаптоп са УСБ 3.0 портом усамљени сада гледам на све УСБ 3.0 хуб са адаптером тако да могу да користим оба моја УСБ 3.0 хард дискови на већим брзинама.. Ја сам прочитао много хорор приче где су неки хабови или не долазе са напајањем адаптери - и као последица преносиви дискови не раде са њима правилно -. или су лоше дизајнирани што за последицу има УСБ 2.0, брзина Или, хард дискове стално Да ли прекида своје читаоце имате предлоге или искуства преко УСБ 3.0 хуб Захваљујући. "

Благовремено питање, заиста. Такође смо видели са УСБ 3.0 хуб делују ужасно избирљив - посебно када мешање УСБ 3.0 и 2.0 ХДД - тако да смо волели да чујемо шта један (а) раде се за народе. Схоут Ит Оут у коментарима испод!

Питајте Енгадгет: најбоље УСБ 3.0 чвориште на тржишту првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 23 Јул 2011 22:29:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар