неделя, 24 юли 2011 г.

Здравство Поремећај: фармација 3.0 ће возити Смену од природних наука до ХеалтхТецх улагања (део ИИИ)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k3qFamdb_5Q/:

Напомена уредника: Овај пост је гост написао Дејв Чејс, директор Авадо.цом , здравствених технологија компанија која је ТецхЦрунцх финалиста пореметити . Раније је био консултант за менаџмент за здравство праксу Аццентуре је и сам био оснивач здравствене пословања компаније Мицрософт. Можете га пратити на Туиттер @ цхаседаве .

Здравство је хиперинфлације вози трансформација како неге добија накнаду резултирало масиван прекид у здравству. На пример, фармацеутске компаније ће успети или не на основу не на томе колико они продају дроге, али колико добро њихове тржишне понуде побољшају резултате.

Као највећи потрошачи на Р & Д у здравству, масивне промене у начину на фармацеутске компаније раде ће имати дубоке ефекте на здравље технологије препуштајући фармацеутске прилагоде тржишту промене. То је стварање могућности за покретање бизниса који до сада нису били блокирани када покушава да направи продор на здравствену заштиту.

У прошлости, често је рекао да је здравствена заштита у којој технологија стартупс иде да умре. Комбинација фактора ризика од аверзију према продавцима укорењене наслеђе улаже Аццоунт Цонтрол по здравље, она не посматрају као извор конкурентске предности за пружаоце здравствених услуга је отежало за обећани нови компанијама да Дент. У овом троделне серије, ја редити најважнији динамику трансформације прилика за новооснованих здравствених технологија.

У Делу И, ја ћу истаћи како је "Пхарма 3.0" ће возити помак од традиционалних природних наука у ХеалтхТецх улагања. У Делу ИИ, ја ћу преглед како ће здравствених услуга користи ХеалтхТецх да се направи разлика и дају боље резултате. Ја ћу завршити серију полагању колико здравствене организације су на путу да понови грешке новинској индустрији је почетак у средином 90-их. Постоје изузетно паралеле да су оба чини опасност за садашње здравствених услуга ако они понављају грешке новинске куће "и стварају велике нове могућности као што су оне наведене сам раније на комаде око Највише важна организација у Силицијумској долини нико ништа није чуо о и Хотуире за операције .

Фармација 3.0 ће возити Смену од природних наука до ХеалтхТецх улагања

Е и И је произвела индустрије извештаје за фармацеутску индустрију који дају свеобухватан поглед на историју фармацеутске да изложи своје садашње стање. Е и И је интервјуисао десетине иноватора и виши руководиоци да скицира из визије за оно што они називају "Фармација 3.0."

Следи одломак из својих скоро 100 страна извештаја под називом "Прогрессионс - Изградња фармација 3.0" (читај цео извештај овде ):

Прогрессионс извештај идентификује неколико трендова у индустрији вожње нетрадиционалне компанија у сектор, укључујући здравствене реформе, здравље, компаративне ефикасности, а расте поверење у моћ потрошача. Ови фактори и други навело фармацеутске компаније да прошире свој фокус са производње нових лекова за испоруку "здраве исхода" - помак који ће бити вођен кроз креативну партнерства и пословни модел иновација.

Прогрессионс извештај описује брз прелаз са дугогодишњим индустрије вертикално интегрисане блокбастер погон модела, дефинисане у студији као фармацеутске 1.0, до фармацеутске данашњи 2.0 пословни модел. У оквиру овог пословног модела, компанија усвојила низ промена за побољшање продуктивности и финансијске перформансе, у спровођењу више циљаних терапија, ширење свој портфолио производа и могућности, да успостављање више независних и флексибилан истраживање и развој јединица

Няма коментари:

Публикуване на коментар