неделя, 24 юли 2011 г.

Винклевоссес вс. Силиконске долине

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V3dkr7d_xZE/:

Винклевосс близанци су своје оригиналне случај против Фацебоок-одбацио је јуче, због чега технологије медије да пишу други мноштво "Винклевоссес" случај против Фацебоок-завршена већ Сачекајте Заправо није "наслова. Седам година борбе је заиста није завршен, као Винклевоссес намеру да поднесе предлог у складу с правилом 60Б , који наводи да је Фацебоок прикривао доказе у току прво суђење које је могло бити коришћени у насељу, доказе који ће повећати вредност Винклевосс Фацебоок-акција на око 200 милиона долара (што је за око 200 милиона долара више него што сам или вероватно било који од вас).

Ова вест долази убрзо након што је бивши председник Харварда Ларија Самерса зове близанце "сероње" на Фортуне Браинсторм технологије конференцији у Аспену, у одговору на питање о веродостојности сцене у "Социал Нетворк".

"Једна од ствари које можете научити како колеџ председник је да ако додипломски носи кравату и сако у четвртак поподне у три сата, постоје две могућности. Једна је да они траже посао и имају интервју, а други је да су шупак. Ово је био други случај "

Близанци одговорио да Лета 'коментарима писање званичног изгледа писмо садашњег председника са Харварда, осуђујући Самерс "акција, што само појачан" дупе "Карактеризација за многе.

Јер барска кроз гомиле легалесе није нешто што могу да (или вас) проводе највећи део времена ради, за боље или на горе, ја не разумем додатака и изласци из случаја. Али, захваљујући "Социал Нетворк" и поједностављења мотор који је популарне културе, прича о Винклевосс близанце у односу на Марк Зуцкерберг се не ради о борби око детаља кршења уговора у главама већине људи; Ради се о бици код два архетипа, а две стране су дошли да симболизују две стране "извршења" (Цукерберг) у односу на "идеје" (Винклевоссес) расправе.

Било предузетник вреди Рамена ће вам рећи да су идеје Диме десетак; "Стартуп идеје нису милиона долара идеја", написао је И Цомбинатор оснивач Пол Грејем "и ево експеримент можете покушати да докажу: само покушати да прода. "

Лери Самерс "коментар о Винклевоссес се сероње јер су носили одговара на састанак жалбе директно Силиконској долини мит гомила фрајеру ношења Хоодиес и ТЕВАс пиће Моунтаин Дев у кући у Пало Алту док су лежерно граде следећу милијарду долара компанији . Кладим се да је то било случајно; Самерс је полако направио продор у Силиконској долини, налази се на тргу и одбора је саветник у Андреессен Хоровиц . Штавише Лета заправо упознао Марка Андреессен (који је у одбору Фацебоок) преко свог штићеника, Фацебоок-ЦОО Схерил Сандберг.

Соркин је мајсторски "Ако момци били проналазачи Фацебоок, требало би да су измислили Фацебоок-у," линије прилично сажима колективно етос индустрије која је видео Фриендстер замењен МиСпаце замењен Фацебоок и преживели "РИП Гоод Тимес" само види више

Няма коментари:

Публикуване на коментар