събота, 5 март 2011 г.

Политика: Побуњеници Либијски Расписати Стварање Републике

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cg_JiNJL430/Politics-Libyan-Rebels-Announce-Creation-of-a-Republic:
Анонимни Кукавице пише "извештај п2пнет.нет каже 'Декларација за привремени Савет у Републици Либије" је објавио причу цитира Жив у Либији, која каже Мустафа Абдула Јалеел је председник, и Абдул Кадер Хафид Абдул Гхога. је заменик председника и званични портпарол Ниједан други детаљи су дати.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Редпарк конзоле Кабловска даје иДевицес РЈ-45 конектор, а не Етхернет приступ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/redpark-console-cable-gives-idevices-an-rj-45-connector-not-eth/:
Икада нађете у ситуацији да желе вашу иПад иПад 2 је била слободна од ћудљиве каприца бежични интернет везе? Ни ми не - али, ако сте кабла зависи од типа твоје молитве не може ићи без одговора за много дуже. Редпарк (који је дао иПхоне- РЈ-11 адаптер ) је створио конзолу кабла са 30-пински свеприсутни Аппле-конектор на једном крају и РЈ-45 утикачем са друге стране. $ 69 уређај користи у спрези са $ 9,99 Набавите конзоле апликације да омогући компаније Цисцо инжењерима да искористе своје иДевице избор за обављање одржавања у области. Кабл и апликација су искључиво компатибилан са Цисцо уређајима, међутим, тако да нема етхернет на иПхоне ... још. То је само питање времена пре него што неко чини се то деси - ваш потез, хакери.

Редпарк конзоле Кабловска даје иДевицес РЈ-45 конектор, а не Етхернет приступ првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 15:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Џеп-влакна | Соурце Редпарк | Емаил тхис | Цомментс

Оставите поруку, ићи у затвор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QUtMbmm3bJg/Leave-a-Message-Go-To-Jail:
Окиан ратник пише "човек у Веаре, Њу Хемпшир је био оптужен за кривично дело за прислушкивање снимање полиција током саобраћаја Стоп - заснован на мобилни телефонски позив је направио као официр пришао својим возилом из члана:. Полиција сматра да зато што прислушкивање позив је бити евидентиран од стране сервиса гласовне поште, без сагласности официра. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


РИМ-ов директор маркетинга поднео оставку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/rims-chief-marketing-officer-resigns/:
Нећемо читати превише у ово, али долази у тренутку интересантан - са само месец дана пре лево РИМ-Очекује се да ће деби БлацкБерри приручника таблета, шеф маркетинга компаније официр је поднео оставку. Валл Стреет Јоурнал извештаја да је ЦМО Кит Парди (раније са Нокиа) ће РИМ оставити због "личних разлога" после шест месеци прелазног периода је горе. Публикације анонимних извора додати да Парди заправо је донела одлуку пре месец дана, и да више "одражава веће немире" у РИМ. Да будем искрен, ми смо мало забринути за судбину приручника ако је заиста веома близу да покрене - када смо покушали прототип на конференцији Гаме Девелопер је прошле недеље у Сан Франциску, хардвер је и даље прилично солидна, али Софтвер је мало оскудан, и шта је тамо осећали као да је потребно више од неколико слојева пољски.

[Хвала, Џонатан В.]

РИМ-ов директор маркетинга оставку првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 15:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Фацебоок и нуди једноставну Коментаришући Алтернативни

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cp9zufLq0Y8/Facebook-Offers-Easy-Commenting-Alternative:
Зачин потрошача пише "Фацебоок је само унвиелед 'нови систем (да) омогућава власницима веб сајтова заменити свој тренутни Коментаришући систем са Фацебоок-а једноставно падају у неколико редова ЈаваСцрипт." Како широко прихваћен овај нови систем могао да буде у великој мери утицати на Фејсбук већ укорењене позицију на Веб-у и даље компромис индивидуалних корисника приватност. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ПСП Го цена смањити тихо слинкс у гостима, сада по цени од $ 200 оригиналних цени

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/psp-go-price-cut-quietly-slinks-away-now-priced-at-original-20/:
Када Сони упао $ 50 од ПСП Го-ове цене раније ове недеље, то није тачно трубу вести, а сада је изгледа као стални цени $ 150 за-диск УМД мање ручних је сувише добро да би било истинито. Текст у сајту компаније Сони је тихо промењена да прикаже $ 199,99 бод цена за обе боје клизне екрана систем, а чини се да нема преосталих доказа да је Сони икада пала цена уопште. Ипак, ми замишљамо то је само питање времена пре него што цена рез постане званично званични, АС-псп 3000 је не-браинер избор ако сте ПСП-управо сада купују - то је пун $ 70 јефтиније него мање-способни Иди.

[Хвала, Филип Ф.]

ПСП Го цена смањити тихо слинкс у гостима, сада по цени од $ 200 оригиналних цени првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 14:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Сони | Емаил тхис | Цомментс

Аппле преговара за неограничен Преузимања иТунес

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jyLNHQpUFeQ/Apple-Negotiates-For-Unlimited-iTunes-Downloads:
Хју Пицкенс пише пише "Блумберг извештава да Аппле преговара са издавачким кућама, укључујући Вивенди СА (ВИВ:) 'с Универсал Мусиц Гроуп, Сони Мусиц Ентертаинмент, Варнер Мусиц Гроуп Цорп (ВМГ) и ЕМИ Гроуп Лтд купцима да дају иТунес-Музика лакше приступ својим песмама на више уређаја споразум ће обезбедити. иТунес корисницима са сталном резервну копију музичких куповина оригинала, ако су оштећене или изгубљене и да ће дозволити преузимања до иПад, иПод и иПхоне уређајима повезаним на исти налог иТунес-у. преговора доћи као иТунес се суочава са конкуренцијом из нове Веб услуге као што су Спотифи доо, Рдио Инц Инц МОГ који се фокусирају на допуштајући корисницима да слушају песме са било ког места на мрежи са везе, уместо преузимања нумера на хард диск "Дугорочни. Време иТунес корисници знају да је један од више одвратан разлике између музике и око преузимања на иТунес Сторе је чињеница да апликације буду поново преузети наизглед бесконачан број пута, пише Јацкуи Ченг. "Насупрот томе, корисници могу само преузети музичких нумера једном - уколико се нађете без резервних копија и своју музику нестаје, морате у иТунес молим богове да вас поново скинете све песме-једном-у-животу-прилика, они треба да чују твоје молитве ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Приступ Интернету преко блокирао много Либије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/internet-access-blocked-across-much-of-libya/:
То је врста постане "ствар", када су људи буне: пронађу начин да се смањи приступ људи на интернет. Приступ Интернету је био блокиран у већини Либије јуче, према различитим мониторима саобраћаја. Саобраћај из земље на сајтове као што је ИоуТубе и Гоогле- скоро нестала, мада чини се да технички, сервери су и даље горе и трчање. За разлику од претходних акција египатске владе , који је низ цела мреза, изгледа да у овом случају, неки опаки пригушења се дешава. Иако није сасвим јасно ко је гушење пропусни опсег, претпоставка да је либијски влада вероватно није луд један. Хит се извор линкове за више информација.

Приступ Интернету преко блокирао много Либије првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 13:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце еВеек | Емаил тхис | Цомментс

Гном то Лосе смањите, повећате дугмад

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LTg2IHX6Cic/GNOME-To-Lose-Minimize-Maximize-Buttons:
Анонимни читалац пише: "Када Гном 3 стиже у месец дана, корисници би могли бити изненађени да виде старе интерфејс спајалице" минимизира "и" максимално "дугмади отишао а заменио га је ... ништа, у случају смањења, и превуците-а . или двапут кликните на титлебар-за максимизирање каже Алан дана, Гном маркетинг Извођач: "Без минимизирати, ГНОМЕ Десктоп 3 је више фокусиран интерфејс, и то је интерфејс који је константно високог нивоа квалитета Да, прелазак на. минимиселесс свет може да се мало навикну на за неке, али промена смисла и има јасне користи. " Неки корисници су већ добродошла промена, док су остали у метежу, псовање да чекају за ГНОМЕ 3,2, пребаците се у КДЕ или чак Виндовс Шта мислите. Боље, једноставније интерфејс за нова времена, или случај чинећи нешто једноставније него? треба да буде? " Волим минимизира и повећате дугмад, али ћу признати да изгледа укусу Гнома 3.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ручни милиметар / микроталасне камеру да видимо кроз зидове, ваш гаћа

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/handheld-millimeter-microwave-camera-to-see-through-walls-you/:
Знате оне скенере који Пееп Ваш несташан бита на аеродрому? Па, тим истраживача су радили на ручни фотоапарат који поседује исту технологију, и док они своју будућност нудио утицај на ствари као што су откривање рака и аеро инжењеринга, не можемо а да не размишљам о мигољити-својим воајер потенцијал. Камера тренутно траје 30 слика у секунди које емитује милиметара и микроталаса у "колектор" на другој страни предмет, а затим их шаље на лаптоп за рад у реалном времену инспекције. Осим могућности да директно виде кроз БВДс, она се такође може користити за откривање грешака у летилицу изолације, пронашли термити вребају у зидовима вашег стана, као и помоћ у дијагностици болести. Фотоапарата ствараоци раде на мањим, једнострано верзија уређаја који су могли бити масовно тржиште апел - Ми се само надам ова ствар остаје у Р & Д довољно дуго за нас да се вратимо нашим телима бикинију. Погледајте видео своју Г оцијењено способности после паузе.

Наставити читање Ручни милиметар / микроталасне камеру да видимо кроз зидове, ваш гаћа

Ручни милиметар / микроталасне камеру да видимо кроз зидове, ваше гаће првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 11:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг | Соурце Мисури Универзитету науке и технологије | Емаил тхис | Цомментс

Врх Студентски оптужене за фиксирање Разреди за готовину

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b1QDA8R8ieM/Top-Student-Charged-With-Fixing-Grades-For-Cash:
алпхадогг пише "Невади студент који је дао уводном говору на његов средње школе прошле године оптужен је за проваљивање у компјутерски систем своје школе округа и Бумпинг се оцене његови вршњаци" за накнаду Полиција каже Тајлер Цоинер, 19, је био коловођа. у групи од 13 студената који се терете за заверу, крађа и рачунарске упада у вези са случајем прошле године. Цоинер некако добио лозинку за оцену система Пахрумп Долина гимназије и, током два семестра, понудио да промена оцене у замену за готовинске уплате, полиција. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Немачка гради шифровани, идентитета Потврђена Е-маил

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rkzwqC7hBV4/Germany-Builds-Encrypted-Identity-Confirmed-Email:
јфрухлингер пише "Тражите да реше проблеме спам, пхисхинг и непотврђене Емаил идентитета, Немачка је веома клађење, веома велика земља ће донети закон овог месеца стварања" де-пошта ", служба у којој све поруке ће бити шифроване. и дигитално потписани, тако да не могу бити пресретнута или модификовани у транзиту предузећа и појединце који желе да шаљете или примате де-маил поруке ће морати да докажу своје реалног света идентитет и сарадник који са новим де-маил адресу преузмете из Владе одобрене услуге. провајдер услуга ће бити омогућена нови закон који влада очекује ће бити на снази до краја овог месеца то ће омогућити пружаоцима услуга да наплаћују за слање порука, уколико то желе.. Услуга је добровољно, али ће га дати. Влада је превише контроле? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Израда предмета за Микроскопска живот у метеоритима

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2itLd-ZCmRk/Making-the-Case-For-Microscopic-Life-In-Meteorites:
Анонимни читалац пише: "НАСА научник Др Ричард Хувер тврди да је открио доказе екстратериторијалног живота у метеорита је објавио своје резултате. У марту броју часописа космологије Испред тексту постоји. Званичном саопштењу форму уредника : 'Ми верујемо Др Хувер је пажљива анализа даје дефинитивне доказе древне микробиолошке живота на астралним телима од којих неки могу предата за порекло Земље и овај соларни систем Др Ричард Хувер је уважени научник и астробиологист са престижним рекорд достигнућа. С обзиром на НАСА-контроверзне природе откриће. позвали смо стручњаке и 100 су издали општи позив на више од 5000 научника из научну заједницу да преиспита рад и да понуди критичке анализе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.