събота, 5 март 2011 г.

НеуроСки показује МиндПлаи смо контролу филмова са нашим можданих таласа (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/04/neurosky-shows-off-myndplay-we-control-movies-with-our-brainwav/:
Да ли бисте платити $ 100 за контролу исход филм са снагом вашег ума? То је оно што НеуроСки и Триете лабораторије су на банкарске са МиндПлаи. Једноставно речено, он користи НеуроСки је $ 99 Миндваве слушалице са прилагођеним видео плејер који прати менталну активност током критичних тачака у специјално дизајниране филмова, а нуди више резултата у зависности од фокуса и опуштање нивоима. На пример, у Паранормално Минд (горе), играте Екорцист који треба да вози злог духа у гостима - ако не пажљиво фокус, ова жена ће се угушити у смрт. Још један филм Гангстер вас избегавање метака и спортске више завршетака, у зависности од тога колико опуштени и концентрисани сте, могли да дођу у гостима чист, да метак у главу, или Додге лоше и да пројектил штрајк ваш пријатељ мртав уместо. МиндПлаи планира да произведе сплав таквих кратких форми садржаја за $ 0,49 до $ 1,99 по епизоди, а такође омогућавају вам да направите и делите сопствене, скриптовање секвенци са алат да буде објављен следећег месеца зове МиндПлаи ПРО.

Ми смо дали Паранормално Минд покушати на ГДЦ 2011, и дошао у гостима нешто импресиониран - свакако може контролисати исход сцени, али то не иде баш као што би сте очекивали. Од НеуроСки ова технологија је још увек ограничен на откривању ментална стања концентрације и опуштања, не можете да "ће" филм да иде онако како сте желели са својим мислима - у ствари, размишљају о било пре него што сте видите на екрану је изгледало да се региструјете као облик одвлачи пажњу, и смањила наше резултате. Уместо тога, карта до успеха изгледа да пажљиво усмерене на обраду слике на екрану и клиринг наше главе све мисли или емоција, чинећи да се осећамо потпуно мозак мртав, чак као што смо АЦЕД сцени. Погледајте Теасерс пар видеа, након паузе!

Наставити читање НеуроСки показује МиндПлаи смо контролу филмова са нашим можданих таласа (видео)

НеуроСки показује МиндПлаи смо контролу филмова са нашим можданих таласа (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 17:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар