събота, 5 март 2011 г.

Вероватно унапред Пвн2Овн Сафари закрпу вероватно да престану три пута пвнер

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/X8oRXeQ85UA/likely-pre-pwn2own-safari-patch-unlikely-stop-three-time-pwner.ars:

Као део иТунес-10,2 исправка објављена у среду, Аппле је закрпио без преседана број рањивости у ВебКит, Веб рендеринг који покреће Сафари и иТунес Сторе. Према француском заштитарска фирма Вупен, Аппле планира да додате те закрпе за Сафари 5 у ажурирање скуп да буде пуштен пре Пвн2Овн хакерска такмичења на ЦанСецВест 2011 . Ипак, безбедност Чарли Милер истраживач, познат по "пвнинг" Сафари за последње три године за редом, не мисли потенцијални патцх ће представити много изазова у својој четврти покушај да се прасак Аппле-ов претраживач.

У безбедносном билтену за иТунес 10,2 , Аппле је направио белешку од 50 одвојене пропуста у вези са "проблемима корупције меморије." Та питања би омогућило човек-у-средњи напад у току претраливања иТунес трговини, који јабука наведено би могло довести до "неочекиваних прекида апликацију или извршење произвољног кода."

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар