събота, 5 март 2011 г.

Кинецт хакове, перформанс издање: ПИН табле, лутке и РобоТхеспианс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/kinect-hacks-performance-art-edition-pin-boards-puppets-and-r/:
Уморни од Кинецт Хацкс још? Ми не нада, као фреквенција и генијалност од њих само изгледа да расте са сваким недеље. Три у овом најновијем групу спадају сви мање или више под заставом перформанс, и обухватају два хакове које вам омогућавају да контролишете два веома различита аватари - виртуелни марионета у "Ми буду монструми" пројекат и врло реална "РобоТхеспиан" - као и онај који ствара виртуелни ПИН одбор који је савршен за Ваш следећи Раве. Ако РобоТхеспиан изгледа мало познато, то је зато што је заправо био у развоју од 2005, али је недавно добила Кинецт-побољшани надоградњу за свој наступ на ЦеБИТ-у овог месеца. Шеф у прошлости паузе за видео спотове све три Хацкс у акцији, и ударио се везе испод за неке додатне детаље.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Кинецт Хацкс, перформанс издање: ПИН табле, лутке и РобоТхеспианс

Кинецт хакове, перформанс издање: ПИН табле, лутке и РобоТхеспианс првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 03:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Кинецтхацкс.нл | Соурце Пинбоард @ Трансмедиале , Ми буду монструми , РобоТхеспиан | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар