събота, 5 март 2011 г.

Редпарк конзоле Кабловска даје иДевицес РЈ-45 конектор, а не Етхернет приступ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/redpark-console-cable-gives-idevices-an-rj-45-connector-not-eth/:
Икада нађете у ситуацији да желе вашу иПад иПад 2 је била слободна од ћудљиве каприца бежични интернет везе? Ни ми не - али, ако сте кабла зависи од типа твоје молитве не може ићи без одговора за много дуже. Редпарк (који је дао иПхоне- РЈ-11 адаптер ) је створио конзолу кабла са 30-пински свеприсутни Аппле-конектор на једном крају и РЈ-45 утикачем са друге стране. $ 69 уређај користи у спрези са $ 9,99 Набавите конзоле апликације да омогући компаније Цисцо инжењерима да искористе своје иДевице избор за обављање одржавања у области. Кабл и апликација су искључиво компатибилан са Цисцо уређајима, међутим, тако да нема етхернет на иПхоне ... још. То је само питање времена пре него што неко чини се то деси - ваш потез, хакери.

Редпарк конзоле Кабловска даје иДевицес РЈ-45 конектор, а не Етхернет приступ првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 15:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Џеп-влакна | Соурце Редпарк | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар