събота, 5 март 2011 г.

Сириус КСМ на деби Тигар крви радио: сви Чарли Шин, по цео дан

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/04/sirius-xm-to-debut-tiger-blood-radio-all-charlie-sheen-all-day/:
Чарли Шин има прилично импресивне касете: поред двадесет пет плус филм године каријере, он је донео лепљив куглање кошуље на челу америчке свести, добио Златни глобус Икона награду, а пуцао његов бивши вереник Кели Престон. Да ли је ово довољно да гарантује цео радио станице посвећен човеку који себе описује као да "10.000-годишњи мозак и боогерс од 7-иеар-олд"? Очигледно Сиријус КСМ свакако мисли тако. Тако је: компанија је најавила да ће Тигар Крв радио ваздуха за двадесет четири сата почиње сутра у 6:00 ам ЕТ на Сиријус каналу 108 и КСМ 139 канала. "[Ц] реатед као одговор на националну разговор изазвао недавне догађаје око глумац Чарли Шин", саопштила је компанија у саопштењу, станица "ће слушаоци иза наслова, истражујући медијске помаме / реакција медија, као и медицинску, психолошку, психијатријска и поп културу и славна углова. " Ово дефинитивно звучи као Награђивани новинарство, а не цинични начин да неколико долара искључивање некога ко је очигледно предење ван контроле - Адониса ДНК или не. ПР након паузе.

Наставити читање Сиријус КСМ на деби Тигар крви радио: сви Чарли Шин, по цео дан

Сириус КСМ на деби Тигар крви радио: сви Чарли Шин, током целог дана је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 17:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар