събота, 5 март 2011 г.

Ручни милиметар / микроталасне камеру да видимо кроз зидове, ваш гаћа

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/handheld-millimeter-microwave-camera-to-see-through-walls-you/:
Знате оне скенере који Пееп Ваш несташан бита на аеродрому? Па, тим истраживача су радили на ручни фотоапарат који поседује исту технологију, и док они своју будућност нудио утицај на ствари као што су откривање рака и аеро инжењеринга, не можемо а да не размишљам о мигољити-својим воајер потенцијал. Камера тренутно траје 30 слика у секунди које емитује милиметара и микроталаса у "колектор" на другој страни предмет, а затим их шаље на лаптоп за рад у реалном времену инспекције. Осим могућности да директно виде кроз БВДс, она се такође може користити за откривање грешака у летилицу изолације, пронашли термити вребају у зидовима вашег стана, као и помоћ у дијагностици болести. Фотоапарата ствараоци раде на мањим, једнострано верзија уређаја који су могли бити масовно тржиште апел - Ми се само надам ова ствар остаје у Р & Д довољно дуго за нас да се вратимо нашим телима бикинију. Погледајте видео своју Г оцијењено способности после паузе.

Наставити читање Ручни милиметар / микроталасне камеру да видимо кроз зидове, ваш гаћа

Ручни милиметар / микроталасне камеру да видимо кроз зидове, ваше гаће првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 11:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг | Соурце Мисури Универзитету науке и технологије | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар