събота, 5 март 2011 г.

Русија главне мобилних оператера придружи руке за Унифиед ЛТЕ роллоут

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/russias-major-mobile-operators-join-hands-for-unified-lte-rollo/:
Ринга и ко. је рекао да је најбоље, а сада Беелине, Мегафон, МТС и Ростелеком добијају малу помоћ од својих пријатеља. Ер, пријатељу. Или можда је обрнуто? У сваком случају, прве четири су управо потписао уговор са Иота да направите земље ЛТЕ мрежу која ће радити у свим секторима. Уместо да присиљава сваког оператера да своју ствар, четири у питању сада ће имати опцију да купи 25 удела одсто Иота, према речима премијера Владимира Путина, овај јединствени напор ће омогућити да руска привреда да искористи предности широко 4Г мреже, а другим народима (хм, Америка) борба видели да ли је ће бити ЛТЕ ВиМАКС или узимање воде. Ако ћете подсетимо, Иота је заправо један од првих носилаца на планети да служи се комерцијални 4Г, али прошле године је одлучила да направи прелазак из ВиМак то изненада популарне ЛТЕ. Циљ је да се има ЛТЕ у 180 градова са укупно популацију од преко 70 милиона становника до 2014, а ми смо рекли да они налазе на мало Диомеде заправо бити први да се ЛТЕ на Аљасци. Шалим се. Можда.

Наставити читање Русије главна мобилних оператера придружи руке за Унифиед ЛТЕ роллоут

Русија главне мобилних оператера придружи руке за обједињену ЛТЕ роллоут првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 01:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Иота , Ројтерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар