събота, 5 март 2011 г.

Кајак да обезбеди путовања и лета резултата претраге у оквиру Мицрософт-ов Бинг

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/kayak-to-provide-travel-and-flight-search-results-within-microso/:
Бинг травел управо тако се догодило да се један велики аспект од Бинг који чувају нас враћа, а сада је о томе да се још више неодољивом. Чувен Кајак лета претраживач ће ускоро покреће Мицрософтов Бинг Травел, са два закључавање доле партнерство које ће донети боље резултате, а потрошачима омогућава Бинг админи да се фокусирају своју пажњу на више ствари притиском. Према кајак, Бинг ће имати приступ глобалном нивоу "све" кајака услуге путовања за претрагу, и изгледа као да интеграција ће бити потпуна "у наредних неколико недеља." Га зову предосећај, али нешто нам говори људи су Редмонда су само слагање до муниције да се суочи нови талас неизбежна такмичења - ако је то Гоогле-/ УИО договор икада брише регулаторне препреке, то ће бити на Свиђа ми се Донкеи Конг.

Кајак да обезбеди путовања и лета резултата претраге у оквиру Мицрософт-ов Бинг је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 07:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Кајак , Бинг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар