събота, 14 май 2011 г.

<em>Модерн Варфаре 3</em> Детаљи цурења

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o8W5PmjkyHU/emModern-Warfare-3em-Details-Leak:
фисдт пише "Детаљи о следећем Цалл оф Дути игре, Модерн Варфаре 3, имају не само процуриле на интернет, они су преплавили Између осталих детаља, 8. новембра датум изласка помиње Према извештају из Котаку, шта је.. Само пре месец дана међу најбоље чуваних тајни у гаминг индустрија - информације о следећем Цалл оф Дути игре - сада је постала све само не ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Патентни Тролл погодио доле иПхоне апп програмере

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/BqMYJ_ovOAA/patent-troll-shakes-down-iphone-app-programmers.ars:

Ако ваш џепови нису довољно дубоко да се боре корпоративни гигант, онда тужи мало момци за млеко новац.

То је идеја правне патента компаније претње неколико независних програмера иПхоне апликацију, а не јабука.

Неколико ИОС програмери у петак ујутро рекао да је добио притужбу из Лодсис, патент-Холдинг фирме.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Торта здравља жели да буде &quot;Ковница за здравствено осигурање (Тањуг Позивнице)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/bD27cMK-Q6U/:
Арраи

Убер Гоес бреакерс Да залив Овог викенда са неограниченим Гатораде и Јацк Даниелс

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s1te5JMpqQA/:
Арраи

&quot;Џиновски&quot; Неурон &quot;Регулише 50.000 других неурона

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QanUrkvEXgI/Giant-Neuron-Regulates-50000-Other-Neurons:
Сцоттингхам шаље овај цитат из ПхисОрг: "један контролише интернеурон активност адаптивно у 50.000 неурона, што омогућава доследно ретки кодови за мириса (апстрактно) Мозак је машина за кодирање. Преводи га физички инпуте из света у визуелни, мирисни, салом, тактилни перцепција преко мистериозни језик својих нервних ћелија и мрежа које су облик Неуронске кодова. у принципу могао имати више облика, али у регионима формирају уских грла за проток информација (на пример, очног живца) или у областима од значаја за меморију, ретки су кодови веома пожељно ... Овај један гигант интернеурон нумере у реалном времену активности од неколико десетина хиљада неурона у центру мирисни и храни инхибиције назад на све њих. како да одржавају своје колективне излаз у одговарајући режим оскудан. У овај начин, заступање спарсенесс остаје стабилан као улаз интензитета или комплексност варира. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нетфликс Доступно за Андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VdEgZYiZ7i4/Netflix-Available-For-Android:
суперслосхи пише "Нетфликс је управо објавио издање Нетфликс стримовање андроид апликација за филмове на Андроид мобилних уређаја као стримовање филмова захтева одређене карактеристике и спецификације., само изаберите број уређаја су подржани за сада."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Форд Користи Гоогле за нови тип паметног аутомобила

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dI9Cgv7xCn8/Ford-Uses-Google-For-a-New-Type-of-Smart-Car:
РедЕаредСлидер пише "Форд је коришћењем Гоогле технологије, посебно његове Предвиђање АПИ-ја, да створи нови бренд Смарт аутомобила познатог америчког произвођача аутомобила објавила је удружиће се са Гоогле да користи предвидјања АПИ-ја у будућности аутомобилима.. АПИ ће моћи да користе историјске вожње података и претворити га у реалном времену предвиђања, као што су где се возач води у време одласка из тамо, Путни рачунар. можда комуницира са возача и активирати оптимизован моћи воз стратегију контроле. За електрични аутомобил, предвидео пут путују могу да укључе област ограничена само електричне вожње Дакле, плуг-ин хибрид ће бити у могућности да оптимизујете енергију и сачувати батерију пребацивање на свим електричним режим током путовања. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.