вторник, 7 юни 2011 г.

Сони ПлаиСтатион Вита: изблиза

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/07/sonys-playstation-vita-a-closer-look/:

Ми смо вам рекли шта Сони ПлаиСтатион Вите осећао као , али овде је у сјајне пластике тело - све пет центиметара живе ОЛЕД дисплеј, две камере, двоструки аналогни џојстици, дванаест тастера, два капацитивни дигитализатор и Д-пад. Погледајте галерију испод за неке снимке изблиза, док идемо НАБ неке снимке видео куад цоре руке у акцији.

Сони ПлаиСтатион Вита: изблиза првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 07 Апр 2011 16:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Кинецт Стар Варс руку-на: Енгадгет и Јоистик ступите у контакт са снагама

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/07/kinect-star-wars-hands-on-engadget-and-joystiq-get-in-touch-wit/:
Ми смо дуго чекали скоро целу годину да поделе битку са Дроидс Кинецт контролом Лигхтсабер, а добили смо прилику синоћ, доннинг виртуелни Џедај одоре поред нашим пријатељима у Јоистик и позивање на наше унутрашње миди цхлорианс у серији кратких Цо-оп туче. Интерактивни демо Кинецт Ратова звезда верзија је прилично скриптоване ствар - ваш светла страна аватаре аутоматски цртице из сусрета у сусрет са повременим цутсцене између, без изазвало од вас, а када се у мелее, рачунар контроле које непријатељи ти лице, као. Ипак, прилично постоји неколико маневара на располагању једном борбених почиње озбиљно. Можете Свинг десну руку да пребацујте са Лигхтсабер, доносе свој отишао на силу Воки, скочите на Флип преко несрећне разарач Дроидс, корак напред да директно цртица на непријатеља, и нагиб ваше тело Додге и преокренути. Постоји мало кашњење између пут гест и време игра препознаје ваше акције, али је генерално изгледа да пратите наше потезе сабљу, и продукт менаџер нам је улазни заостајање поправити. Да скратимо причу, не можемо вам рећи сасвим Ипак, ако ваш 1:1 Одсецање фантазијама ће се испунити.

Кинецт Стар Варс руку-на: Енгадгет и Јоистик ступите у контакт са снагама првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 07 Апр 2011 15:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Како Аппле ИОС Отишла из небезбедних Да најсигурнији

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3pjNbL9zlsA/How-Apples-iOS-Went-From-Insecure-To-Most-Secure:
ГМГруман пише "Не постоји таква ствар као савршено сигуран оперативни систем, али безбедносни стручњаци се слажу - донекле преко воље, у неким случајевима - да је ИОС, Аппле-ов мобилни оперативни систем је најсигурнији комерцијални оперативни систем данас, мобилни или десктоп Није почети. на тај начин, наравно, и Роберт Лемос објашњава шта је Аппле није да иде из несигурним на већину сигуран. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нинтендо најављује нове конзоле: У Уии

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fvni0bP-u6o/Nintendo-Announces-New-Console-Wii-U:
_кено_ пише "Нинтендо је објавио званичан назив за оно што је било познато као" Пројекат Цафе "Уии У. То је ХД конзола, она остаје уназад компатибилност са Уии (то је нејасно да ли то укључује ГамеЦубе софтвер), а контролер не, у ствари, имају екран осетљив на додир на себи Нинтендо. демонстрирао креће утакмицу ТВ и играју га искључиво на Уии У контролер. " Такође у вестима Е3, цилонловер пише "На Е3 конференцији за штампу компаније Сони је коначно открила да је њена нова генерација ручних - претходно названа НГП - '. ПлаиСтатион вита' ће носити званични надимак на ПС вита - што је латински за 'живот' - ће се појавити у две верзије: Ви-Фи верзија само за по цени од $ 249 у САД, ЈПИ24, 980 у Јапану, а ЕУР249 у Европи, а 3Г/Ви-Фи верзија иде за УС $ 299, ЈПИ29, 980 и ЕУР299 ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Софтваре за Организујте Хетерогени Мик датотеке?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hn5j4JNNrpc/Ask-Slashdot-Software-To-Organise-a-Heterogeneous-Mix-of-Files:
БертиеБаггио пише "Ја сам студент медицине на крају школске године покушава да се моје белешке организована сам у потрази за софтверски систем документ организације да организују мешавину текстуалне белешке, новинске чланке, дијаграме и скенира.. Идеално би било да таква систем би омогућио пуног текста и метаподатака за претрагу, више цатегорисатионс (нпр. ознаке), сачува основни датотеке и да се платформи (Линук / Виндовс / ОС Кс) Иако нисам аверзију да плаћају за тако комплексна решења. идеално софтвер би бити тако ФОСС-да продужење или миграције су могући ако је потребно претраживање радне површине. (нпр. Гоогле Десктоп) вероватно се 90% од онога што сам, осим желе од више цатегорисатионс, што је карактеристика сам највише заинтересовани Тражење појавио слично питање у компанији 43фолдерс што ми је указао у смеру радова и ДевонТхинк, али то су ОС Кс и чини се да има за циљ више на академском раду организације. Шта препоруке не Сласхдот заједница за категоризацију и организовање хетерогена мешавина датотека? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


У Уии контролер, открио! (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/07/the-wiiu-controller-revealed/:
Воах! гласине испоставило да би било истинито: 6,2-инчни екран ће бити уграђена у контролер за Нинтендо Уии следеће генерације У конзоли . Он такође ће функција микрофона, жироскоп, два аналогна контрола, два тастера раме и два окидача, испред камера, оловке, и да, то је екран осетљив на додир, превише! Сатору Ивата је пажљиво упозорава да је Уии У контролор "није дизајниран да буде преносив игру машина", чак и ако га дели неке карактеристике са длановницима. Ви ћете, међутим, бити у стању да игра и видео ћаскање и без ТВ-у. У Уии контролер је уназад компатибилан са свим актуелним Уии прибор. Проверите видео након паузе док идемо покушати да ухвате неке руке на време са овом новом мултифункционалном звери контролера.

Наставити читање Уии У контролер, открио! (Видео)

У Уии контролер, открио! (Видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 07 Апр 2011 12:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Пункт будућности ускоро на аеродромима

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LX84yMQn52o/Checkpoint-of-the-Future-Coming-Soon-To-Airports:
цултив8 пише овај одломак из АП причу као преноси Иахоо: "Око скенери и футуристички безбедносних тунела може бити стандардна на аеродромима чим авио-индустрија покушава да одржи безбедност уз истовремено смањење муке на интернат авиону који неки људи одврате од летења. Међународна асоцијација за ваздушни саобраћај представио подругиват-а у уторак у Сингапуру од онога што је назвао "прелаз будућности," где се путници раздвајају безбедносни ризик би шетњу кроз један од три високе технологије, 20-нога дугачак (6,1 метара -дуго) тунела који могу да брзо скенирају ципеле и пртљаг и проверите течности и експлозива ... У ИАТА-прототип, путници ће бити категорисане на основу резултата процене ризика владе који је ставља у чип у. сувозача пасош или други идентификациони ока. скенирање би онда меч путнику да пасош ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Уживо из Е3 Нинтендо 2011 Кеиноте!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/07/live-from-nintendos-e3-2011-keynote/:
Још један дан још Ливеблог, али не само друге компаније. Данас је Нинтендо, који ће бити усхићен нас складу са нестрпљењем, и са било среће велики човек, Реџи Филс-Аиме, биће нас водили на сасвим вожњу. Ћемо видети откривање пројекта Кафе ? Нинтендо ће нам рећи колико је његова 3ДС ће се такмичити у Плејстејшн Вита свету? Да ли смо коначно добили да Нинтендогс и Папер Марио Масх-Уп смо чекали? Ми ћемо ићи уживо ускоро, на следећим пута испод:

06:00 ПМ - Хаваји
09:00 - Пацифик
10:00 - Планински
11:00 - Централни
12:00 - Источна
05:00 АМ - у Лондону
06:00 АМ - Париз
08:00 АМ - Москва
01:00 - Токио (8. јуна)

Наставити читање Уживо из'с Е3 Нинтендо 2011 Кеиноте!

Уживо из'с Е3 Нинтендо 2011 Кеиноте! првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 07 Апр 2011 11:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Група за заступање Датотеке ФЦЦ-жале због Веризон Тетхеринг Бан

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yesZxChL0VU/Advocacy-Group-Files-FCC-Complaint-Over-Verizon-Tethering-Ban:
Хју Пицкенс пише "Цнет извештава да заступничке групе Фрее Пресс, поднео жалбу са ФЦЦ-који тврди да Веризон Бежични не би требало дозволити да блокирате Тетхеринг апликације које вам се људи повезују своје рачунаре на Интернет преко бежичне 4Г своје мобилне телефоне" мреже података. "Ова пракса ограничава избор потрошача и спречава иновације без обзира на то што превозник усваја такве политике, али када Веризон Вирелесс запошљава ових ограничења у вези са својим ЛТЕ мреже, такође крши правила Федерал Цоммуницатионс Цоммиссион правила", каже групе Ова правила кажу. Веризон " неће одбити, ограничавају, или ограничити могућност својим клијентима да користе уређаје и апликације по избору. " Гоогле је направио Тетхеринг апликација доступна преко андроид тржиште за неке телефоне који користе услуге Веризон, АТ & Т и Т-Мобиле, рекавши да је у мају је то учинио по налогу носилаца ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли Аппле убити Мац ОС Кс?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/82VuJ9qJNgE/Could-Apple-Kill-Off-Mac-OS-X:
Баренце пише "Када Стив Џобс најавио је синоћ да је" ће спустити ПЦ и Мац-у бити само уређај, "то је најјаснији показатељ али да је Аппле је постепено укидање Мац ОС Кс, тврди ПЦ Про Бери Колинс". Током протеклих неколико месеци, било је стално гласине да је Аппле тестира А5 процесор у МацБоок-опсегу иПад је, што указује јабука верује ИОС би се протежу и даље од смарт телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, "Колинс тврди плус. Аппле би 30% смањити на свим Мац софтвер ако је мандат преузимања путем Апп Сторе само "само део портфолија Аппле, где ИОС нема смисла у хигх-енд.. Ипак, Аппле је већ престао да Кссерве опсег сервера и то је ... готово искључиво опседнут на потрошачком тржишту, "тврди он."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ФОКСЦОНН Међународни Ремовед фром Ханг Сенг индекс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cked3U_YToA/Foxconn-International-Removed-From-Hang-Seng-Index:
Тасха26 пише "Након самоубиства и фаталне експлозије, Тајванска компанија Фокцонн је данас суочава губи плаво-чип статуса пада цена за смарт телефоне, лаптоп, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и остале гаџете и раст зарада у Кини нарушили Фокцонн финансијских перформанси.. Компанија изгубила $ 220м (£ 135м) у 2010 Фокцонн Интернатионал ће бити уклоњен из репер Хонг Конгу Ханг Сенг индекс и буде замењен осигуравача АИА и пелене за кафу Хенган два нова учесника користе Кина и као извор јефтине радне снаге и као тржиште за свој производ.. , прекидач који ФОКСЦОНН је сада разматра ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.