вторник, 7 юни 2011 г.

Зотац је представио нови мини ПЦ-ЗБОКС, поверед би ВИА дуал цоре Кс2 Наноа

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/07/zotac-unveils-new-zbox-mini-pc-powered-by-vias-dual-core-nano/:
Покрили смо много земље на овогодишњем Цомпутеку , али овде је један драгуљ који се оклизнуо прошлости наше Радар: нови Зотац ЗБОКС мини рачунар, поверед би најновији ВИА процесор са два језгра. Мерење 12 к 12 к 4цм, овај мали је звер ради на ниском ВИА снаге Наноа Кс2 , који је доступан на брзинама било 1,2 или 1.6ГХз, у зависности од преференција. такође долази опремљен са изворним 64-битни софтвер подршку, ВИА катанац енкрипцију података мотора и компатибилан је са другим процесорима компаније, укључујући нано, Ц7 Ц7-М и Еден. Поред тога, постоји читач СД картице, два УСБ 3.0 порта и ХДМИ и ДисплаиПорт излазе. Доступност и цене и даље мистерија, али свакако смо надајући се да неће бити претеран као и неке друге величине залогаја рачунари које смо видели у последњих неколико месеци. Управљати прошлости пауза за пуну ПР-ом.

Наставити читање Зотац је представио нови мини ПЦ-ЗБОКС, поверед би ВИА дуал цоре Кс2 Наноа

Зотац је представио нови мини ПЦ-ЗБОКС, поверед би ВИА Нано је дуал цоре Кс2 првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 07 Апр 2011 01:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Акихабара Новости | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар