вторник, 7 юни 2011 г.

Кинецт Стар Варс руку-на: Енгадгет и Јоистик ступите у контакт са снагама

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/07/kinect-star-wars-hands-on-engadget-and-joystiq-get-in-touch-wit/:
Ми смо дуго чекали скоро целу годину да поделе битку са Дроидс Кинецт контролом Лигхтсабер, а добили смо прилику синоћ, доннинг виртуелни Џедај одоре поред нашим пријатељима у Јоистик и позивање на наше унутрашње миди цхлорианс у серији кратких Цо-оп туче. Интерактивни демо Кинецт Ратова звезда верзија је прилично скриптоване ствар - ваш светла страна аватаре аутоматски цртице из сусрета у сусрет са повременим цутсцене између, без изазвало од вас, а када се у мелее, рачунар контроле које непријатељи ти лице, као. Ипак, прилично постоји неколико маневара на располагању једном борбених почиње озбиљно. Можете Свинг десну руку да пребацујте са Лигхтсабер, доносе свој отишао на силу Воки, скочите на Флип преко несрећне разарач Дроидс, корак напред да директно цртица на непријатеља, и нагиб ваше тело Додге и преокренути. Постоји мало кашњење између пут гест и време игра препознаје ваше акције, али је генерално изгледа да пратите наше потезе сабљу, и продукт менаџер нам је улазни заостајање поправити. Да скратимо причу, не можемо вам рећи сасвим Ипак, ако ваш 1:1 Одсецање фантазијама ће се испунити.

Кинецт Стар Варс руку-на: Енгадгет и Јоистик ступите у контакт са снагама првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 07 Апр 2011 15:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар