вторник, 7 юни 2011 г.

Мозилла Вебиан Шел интерфејс ће плашт свој оперативни систем у претраживачу (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/06/mozillas-webian-shell-interface-will-cloak-your-os-in-a-browser/:
Помоћу Гоогле флота Цхромебоокс пробијајући се на тржишту, Мозилла је одлучила да објави сличан начин прегледач интерфејса Десктоп, познат као Вебиан Схелл. Од сада, прототип апликација се састоји од екрана-обухвата веб прегледача, који у суштини замењује ваш десктоп интерфејса. Постоји адресе приказују на врху екрана, сат у доњем десном углу, а картица дугме за све ваше веб апликације. Развијен као део компаније Мозилла Цхромелесс пројекат, алат је у потпуности написан у ХТМЛ, ЦСС и ЈаваСцрипт и, за разлику од Цхроме је дизајниран да ради на врху постојећих оперативних система, него да их замени. За сада, Шел је још увек у раној фази развоја, изгледа прилично спартански и не може да контролише хардвер система. Мозилла, међутим, каже да је планира да инкорпорира више екране куће, погледа екран подељен и тастатуру на екрану, међу осталим функцијама. Виндовс, Линук и Мац ОС Кс корисници могу преузети одмах Шел, из извора линка. У супротном, можете једноставно да главу прошлости паузе да видите кратак видео демонстрацију.

Наставити читање Мозилла Вебиан Шел интерфејс ће плашт свој оперативни систем у претраживачу (видео)

Мозилла Вебиан Шел интерфејс ће плашт свој оперативни систем у претраживачу (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 06 Апр 2011 18:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дигитизор | Соурце Вебиан.орг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар