събота, 23 април 2011 г.

ТЦ Црибс: Меебо је Хеадбангинг, Ракета-бацајући канцеларија (са магијским пролаза)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8ASMlmLaQXA/:
Арраи

Гоогле ће Сачувајте Видео записи Након Свих

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tXHMv6qAhVQ/Google-Will-Save-Videos-After-All:
дон9030582 пише "Након што Гоогле саопштила је да ће трајно затварача свој Гоогле Видео колекција, десетине волонтера из целог света заобљена у акцију у велике напоре да направи копију читавог сајта То је био првобитно планиран да иде тамно 29. априла, али. сада су елиминисали такав рок и надаље ће бити мигрирају колекцију на ИоуТубе Желимо Гоогле-би планирано да то учини на почетку, али на крају ово је победа за очување Кориснички генериран садржај на Интернету.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пар у Атланти коначно добија живот, љубазношћу Вхеего

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/couple-in-atlanta-finally-gets-a-life-courtesy-of-wheego/:
Вхеего је, најзад , да своје прве $ 32.995, 100-Миле опсега ЛиФе електронски двосед изгубити на јавност, и додао још један сладак мали електрични аутомобил у САД-ЕВ колективу. Било Строке-за-срећа или обична случајност (ни на који начин је то намерно), прво расе је достављен данас, иначе познат као Дан планете Земље, на пар срећних власника у Атл. Добро да бисте видели диксиленд драјвере (који су често воле нешто са подизање комплет и Супер Свамперс за гориво-ефикасан субцомпацтс) довођење чишћење аутомобилских да дерррти југу.

Пар у Атланти коначно добија живот, захваљујући Вхеего првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 09:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Вхеего | Емаил тхис | Цомментс

ПлаиСтатион Нетворк Прекид изазван "екстерних упада", наставља за трећи дан

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/playstation-network-outage-blamed-on-external-intrusion-conti/:
Почело је у мирном среду увече, на ПЛАИСТАТИОН играчима проналажењу њихове мреже не реагује на њихове покушаја пријављивања, а сада наставља и у трећи дан. Сони је коначно бацају светло на неке проблеме то је било има са ПСН и да нико није изненађење, кривца за своје недаће већ је идентификован као "спољни упада." Тренутни застој на ПСН је други ове врсте овог месеца, са групом анонимних онлине крсташа тврде одговорност за први. Сони сада намерава да задржи и ПСН и Криоцити музички стримовање услугу на форуму док не могу тачно одредити рањивост која је експлоатисана и зауставити га. Прескочи прошлости паузе за пуну изјаву компаније.

[Хвала, Кристијан]

Наставити читање ПлаиСтатион Нетворк испад проузрокован "екстерних упада", наставља за трећи дан

ПлаиСтатион Нетворк Прекид изазван "екстерних упада", наставља трећи дан првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 10:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПлаиСтатион блог | Емаил тхис | Цомментс

Зашто људи треба да престану да буду Дупед По 3Д Превара

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VsJelCDJ7YY/Why-People-Should-Stop-Being-Duped-By-the-3D-Scam:
Пхогхат пише "забаве и електронску индустрију задржи покушава да потисне 3Д потрошача, иако много паметни људи су ухваћени на чињеницу да је превара, а не иновација као индустрију бих да верујем из члана.: "Ово је лош експеримент који индустрија приморава потрошаче да субвенционише А пошто они не могу створити бољи производ, они су једноставно дојку у 3Д као маркетиншки трик да се забаве и електронску индустрију може да користи да превари људе у. мислећи да су све врхунски доживљај То је само зато што раде довољно људи падају на превару да га у животу. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у науци: бицикли, само-лечење полимера, и још много тога

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yZ_wUqItfgQ/week-in-science-bicycles-self-healing-polymers-and-more.ars:

Премештање бицикле боравак усправно-али не и за разлоге смо мислили : Зашто су толико стабилни бицикли док су Покрећемо? Објашњење имаш на вашем високе класе школе физике очигледно није пун прича.

Нове еластичне полимер себе лечи за само један минут : само-лечења еластомерне полимер може да се запечати посекотине после око једног минута под УВ зрацима. Истраживање доводи нас знатно ближе Први само-исцељење полимера на тржиште.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Пиратска партија Канаде обећања ВПН за слободу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KJlBQTufZY/Pirate-Party-of-Canada-Promises-VPN-For-Freedom:
Анонимни читалац пише: "Пиратска партија Канаде је најавила да ће продужити ВПН првобитно подешена да дозвољава људима у Тунису да претражујете слободно а интернет цензура Био сам тамо наметнут Канада можда ће ускоро бити додат на ту листу, јер владајућа конзервативна странка. обећао да ће увести рачун без преседана која би обезбедила систематско пресретање и мониторинг Канађана "личне комуникације Тако Пиратска партија Канаде. саопштила је да ће проширити ту услугу на Канађане."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ФлиНано авион је супер светло, прилично јефтини, мало застрашујуће

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/flynano-plane-is-super-light-pretty-cheap-a-little-scary/:
Од зоре времена, човек је сањао о огромна кроз облаке, без инвазивних ЈРТ безбедносне провере и да момак поред њега заспати на рамену, дроолинг. ФлиНано дебитовао три нова авиона у Аеро прошле недеље је 2011 схов у Фриедрицхсхафен, Немачка, која се нада да ће испоручити управо сан. Захваљујући композитни тела од угљеничних влакана и под-44 возова диск фунту, сваки тежак је мање од 154 фунти, ударање ФАА дефиниција за ултралаке возила и одрицањем потребу за дозволу пилота. Али, док компанија је бацање тих електрични погон Пропелер возилима као флиабле право из кутије, ствари су још увек предмет ФПУ прописима, тако да не очекујем да идем јоиридинг близини главних аеродрома у скорије време - а онда је "Теоријска оперативна дистанца" од 40 миља борити са. Цене у распону од 25.000 € до 27.000 € ($ 36.380 до $ 39,290), а компанија тврди да ће они почети да се испоручује у три месеца, довољно времена да бисте добили премије осигурања живота плаћени.

[Хвала, Јани]

Наставити читање ФлиНано авион је супер светло, прилично јефтини, мало застрашујуће

ФлиНано авион је супер светло, прилично јефтини, мало застрашујуће првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 07:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк аллГеек | Соурце ФлиНано | Емаил тхис | Цомментс

СЛГ 3000 Сцанлине генератора доноси чађав игре до савременог приказује (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/slg-3000-scanline-generator-brings-grimy-gaming-to-modern-displa/:

Као марљиви као и ми о томе сте вођење корак апсолутно сваки нови гаџет који одлично хитова на тржишту, с времена на време чак и недостаје нам прави драгуљ. Случај у тачки: Аркада Ковачница је СЛГ 3000 Сцанлине агрегат, који даје своје наизглед беспрекорне ХД екран атавизам Макеовер. Као што име сугерише, а деминутив одбор делује као посредника између ВГА компатибилни уређај и телевизор, враћа слатко несавршености које су обележиле рани конзоле играње. Ствар енлистс низ ДИП прекидача и потенциометар за подешавање сцанлинес и резолуцију са вашим спецификацијама. Можете земљиште једној од својих извора у линк за 50 €. У међувремену, међутим, предлажемо вам да проверите видео после паузе да видим зашто не бисмо могли имати да пусти овај побећи - чак и ако је пар месеци.

Наставити читање СЛГ 3000 Сцанлине генератора доноси чађав игре до савременог приказује (видео)

СЛГ 3000 Сцанлине генератора доноси чађав игре до савременог приказује (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 08:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Ретро Ствар | Соурце Арцаде Форге | Емаил тхис | Цомментс

Сони треба да плати уклањање ОтхерОС, каже Фински одбор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1GSyXlTUpmk/Sony-Should-Pay-For-OtherOS-Removal-Says-Finnish-Board:
к * к * к * гг пише "Према потрошача одбора у Финској, компаније Сони треба да плати до 100 евра за конзолу за власника ОтхерОС уклањање. одбор је рекао да је уклањање ОтхерОС осакаћена конзоле функције које су присутне у тренутку куповине и сложили су се да потрошачи треба надокнадити СОНИ покушао да истакнем да су се сложили да корисник ПС3 ЕУЛА, али. потрошача одбор је констатовао да се такви споразуми не могу да иду око закона потрошача. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хацк аттацк: Сони ПлаиСтатион Нетворк Потврђује Оутаге проузрокован "Спољни упада '

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RlxaJB4gPys/:
Арраи

ГигаПан Епиц ПРО роботски камеру Моунт добија надоградити на верзију фирмвера 171

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/gigapan-epic-pro-robotic-camera-mount-gets-upgraded-to-firmware/:
ГигаПан Епиц ПРО је нужник за израду неке прилично монументална и врло детаљне панорамских слика , а сада гигапикел гаџет је све надоградњу. Најновије фирмваре за роботског камеру Моунт доноси још више изложености по положају, "посвећена огледало блокирајуће" за кабасте сочива, као и приказ времена која говори колико дуго ће бити потребно да ради свој панорамске магију. Између осталог, исправка такође укључује сет нови аспект односа и могућност да се панораме Тиме Лапсе. Уколико сте већ паковања ГигаПан Епиц Про, можете да преузмете исправку на изворни линк испод бесплатно - потпуно нов камион с приколицом, с друге стране, ће вас вратити значајан $ 900. То није јефтино, али постоји разлог зашто је зове ГигаПан Епиц ПРО. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање ГигаПан Епиц ПРО роботски камеру Моунт добија надоградити на верзију фирмвера 171

ГигаПан Епиц ПРО роботски камеру Моунт добија надоградити на верзију фирмвера 171 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 04:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ГигаПан Системс | Емаил тхис | Цомментс

Олакшавајуће Опасности Фукушима је, 42 дана у

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O6XLqhpWWBE/Mitigating-Fukushimas-Dangers-42-Days-In:
ДрКнарк пише "Тепцо је објавио више информација о њиховом плану да се стабилизује Фукушима реактора У основи се суочавају са 4 проблема:. Обезбедити дугорочно хлађење језгра, обезбеди хлађење троши горива базенима, спречавају ослобађање радиоактивног материјала, као и ублажити последице од издања која ће се наставити за неко време. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фирефокс 4 ускоро Хит 100 милиона преузимања после месец дана

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vpOdZdZuTaM/:
Арраи

РС немамо ЛАМЕ БИЛЛБОАРД ХИПЦХАТ?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HjCZgP7TOB8/:
Арраи

Митсубисхи и МиЕВ цену да се креће, најавио полако широм САД

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/mitsubishi-i-miev-priced-to-move-rolls-out-slowly-across-us/:
Митсубисхи и МиЕВ
Митсубисхи обећао пада 2011 лансирање за МиЕВ сам овде у САД, и ми смо сретни да извештај компаније је право на распореду - докле год живите у Калифорнији, Орегону, Вашингтону, или на Хавајима. Те државе ће бити први да бисте видели субцомпацт код дилера у новембру ове године. Све-електрични аутомобил ће свој деби у североистоку САД до марта следеће године, са националном роллоут очекује се до децембра 2012. Основни модел ће почети ОУ на $ 27.990, док СЕ захтева $ 29.990 за луксуз као што су кожни волан и покривена "Упграде [Д] седења материјала." Оба су подобни за федералне порески кредит у износу до $ 7.500, што би могло гурнути цену уласка до нешто изнад 20.000 долара - што Митсубисхи и готово једнако лако на ваш новчаник, као што је на Земљи. ПР након паузе.

Наставити читање Митсубисхи и МиЕВ цену да се креће, најавио полако широм САД

Митсубисхи и МиЕВ цену да се креће, најавио полако широм САД првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 01:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

У пролазу Унутар Јужне Каролине Гоогле центра података

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VzxejiIiEYk/A-Glimpse-Inside-Googles-South-Carolina-Data-Center:
миллер60 пише "Гоогле је данас објавио видео презентацијом безбедност и праксе заштите података у својим центрима података Снимљен у Јужној Каролини компаније дата центра, то. пружа поглед на Гоогле брисање података и (буквално) сецкање хард дискова."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Енгадгет: најбржи боот / паљбу поинт-анд-схоот фотоапарат?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/22/ask-engadget-quickest-booting-firing-point-and-shoot-camera/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри да питам свету за одговоре, ево одвод за то. Ове недеље Поставите Енгадгет питање долази до нас из "Дан", који је потпуно недостаје више од живота најбоље тренутке због спорог брзине покретања наћи на већини поинт-анд-схоот камера. Ако сте у потрази за послати упит на своје, кап нам линију на питајте [у] Енгадгет давт] цом [.
"Потребан нам је дигитални фотоапарат који може да се укључи и пожара ван тог првог брзо пуцао сајта.'с То није обично прате статистике на било који преглед, и нико не чини се да ове информације за сваку камеру се надају. Ми смо били другим читаоцима да нас обавести како на оно што мале дигиталне фотоапарате да искључите ватру своје прве слике у оквиру другог (идеално испод пола секунде), мали. То треба да буде, али углавном, само заиста брза у раду. Хвала! "
Брзи? Камера? Гот ит. Имате било какве препоруке? Требало их у наставку ... у журби!

Питајте Енгадгет: најбржи боот / паљбу поинт-анд-схоот фотоапарат? првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 22 Маи 2011 23:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

САРбот потрази за жртвама подводно у Јапану (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/22/sarbot-searches-for-victims-underwater-in-japan-video/:
Придруживање шире породице робота помажу при олакшање напор у Јапану , Тексас-Центар за робот уз помоћ трагања и спасавања (ЦРАСАР) је послала своје САРбот у Рикузентаката. Као неке од других робота , овај момак може да снима видео како плива по кућама и другим осакаћена структура, али и спортске "уда хватајући механизам", пројектован да преузме дављење жртвама и помоћи у другим операцијама потраге и спасавања. Пошто још има претражује дошао до празне, али је задржао Бот камеру ваљање током подводне авантуре, тако да глава прошлости паузу да проверите снимак свог материјала.

Наставити читање САРбот потрази за жртвама подводно у Јапану (видео)

САРбот потрази за жртвама подводно у Јапану (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 22 Маи 2011 21:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг | Соурце ЦРАСАР | Емаил тхис | Цомментс