събота, 23 април 2011 г.

ГигаПан Епиц ПРО роботски камеру Моунт добија надоградити на верзију фирмвера 171

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/gigapan-epic-pro-robotic-camera-mount-gets-upgraded-to-firmware/:
ГигаПан Епиц ПРО је нужник за израду неке прилично монументална и врло детаљне панорамских слика , а сада гигапикел гаџет је све надоградњу. Најновије фирмваре за роботског камеру Моунт доноси још више изложености по положају, "посвећена огледало блокирајуће" за кабасте сочива, као и приказ времена која говори колико дуго ће бити потребно да ради свој панорамске магију. Између осталог, исправка такође укључује сет нови аспект односа и могућност да се панораме Тиме Лапсе. Уколико сте већ паковања ГигаПан Епиц Про, можете да преузмете исправку на изворни линк испод бесплатно - потпуно нов камион с приколицом, с друге стране, ће вас вратити значајан $ 900. То није јефтино, али постоји разлог зашто је зове ГигаПан Епиц ПРО. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање ГигаПан Епиц ПРО роботски камеру Моунт добија надоградити на верзију фирмвера 171

ГигаПан Епиц ПРО роботски камеру Моунт добија надоградити на верзију фирмвера 171 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 04:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ГигаПан Системс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар