събота, 23 април 2011 г.

Ексклузивно: Бела иПхоне-4 слети на Водафоне УК

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/22/exclusive-white-iphone-4-lands-at-vodafone-uk/:
Па, да ли би сте Гандер на који је? То је, пријатељи, је Аппле дуго очекивани , једва-заборављени иПхоне-бели 4 , и до сада као што могу да кажем, то је заправо прави посао. видели смо мало израду простор за неухватљив телефон у последњих неколико месеци, а раније данас, чули смо да је британски инвентар системи су Водафон показује бели иПхоне-4 као испорука Сада унутра, ми смо обезбедили неколико слика 16ГБ модел из одвојена извора који је наизглед направио свој пут у рукама једног купца среће (читај: човек) преко у Британији.

Како прича одмиче, продавац је зазвонио се као црни иПхоне олакшати трансакције, а убрзо након продаје сиђе, Вода послао обавештење да обустави продају ових драгуља "до следеће недеље." Само да знате, МЦ60 4 БиХ / број модела је овде приказана је посебно занимљиво у односу на своје у кући Великој Британији иПхоне-4; друго, што је такође 16ГБ издање, спорт број модела МЦ60 3 Б / . Ми сумњате да не иде предалеко у раскораку које указују на то да "3" и "4" су ту да представљају варијације нијансе, а ако желите да се протегне теорији један корак даље, МЦ60 5 Б / представља црни 32ГБ иПхоне-4. Другим речима, немојте бити шокирани када бели 32 гиггер ролни као МЦ60 6 б / а. Дакле, ово је први знак да се легитимни бели иПхоне, 4 дана, али је далеко од иде на продају? Ми једва да смо стручњаци у метеорологији, али је сигурно осећао као пролеће у Лондонтовн данас.

ПС - од 9 до 5 Мац- сугерише да ће то бити спуштања на 27. април , бар у Холандији.


[Хвала, Анонимии]

Ексклузивно: Бела иПхоне-4 слети на Водафоне УК је првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 22 Маи 2011 15:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | & НБС

Няма коментари:

Публикуване на коментар