събота, 23 април 2011 г.

Карнеги Мелон'с ГигаПан Тиме Мацхине "доноси Тиме-лапсе за панораме

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/22/carnegie-mellons-gigapan-time-machine-brings-time-lapse-to-panora/:
Већ смо видели ГигаПан технологија која се користи за велики број импресивне панораме , али неки истраживачи са Универзитета Карнеги Мелон сада су отишли ​​корак даље са својим такозваним "ГигаПан Тиме Мацхине" пројекта. Захваљујући магију ХТМЛ5 и неких времена (али аутоматски) фотографија, сада можете да "истовремено истражују простор и време" право у вашем веб претраживачу - то јест, зумирате и око великог формата панораму која такође се дешава се Тиме-лапсе видео. Ако се не осећам као себе истраживање, можете да се пребаците на тачно одређеним ритуалима - као попут изградње Халк статуа на ЦМУ карневал на слици изнад. Хт на извор линк испод да га испробате - само проверите да ли сте у било Цхроме и Сафари, као и они само компатибилне прегледачима у овом тренутку.

Наставити читање Карнеги Мелон'с ГигаПан Тиме Мацхине "доноси Тиме-лапсе за панораме

Карнеги Мелон'с ГигаПан Тиме Мацхине "доноси Тиме-лапсе да панораме првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 22 Маи 2011 16:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ГигаПан Тиме Мацхине | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар