събота, 23 април 2011 г.

СЛГ 3000 Сцанлине генератора доноси чађав игре до савременог приказује (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/slg-3000-scanline-generator-brings-grimy-gaming-to-modern-displa/:

Као марљиви као и ми о томе сте вођење корак апсолутно сваки нови гаџет који одлично хитова на тржишту, с времена на време чак и недостаје нам прави драгуљ. Случај у тачки: Аркада Ковачница је СЛГ 3000 Сцанлине агрегат, који даје своје наизглед беспрекорне ХД екран атавизам Макеовер. Као што име сугерише, а деминутив одбор делује као посредника између ВГА компатибилни уређај и телевизор, враћа слатко несавршености које су обележиле рани конзоле играње. Ствар енлистс низ ДИП прекидача и потенциометар за подешавање сцанлинес и резолуцију са вашим спецификацијама. Можете земљиште једној од својих извора у линк за 50 €. У међувремену, међутим, предлажемо вам да проверите видео после паузе да видим зашто не бисмо могли имати да пусти овај побећи - чак и ако је пар месеци.

Наставити читање СЛГ 3000 Сцанлине генератора доноси чађав игре до савременог приказује (видео)

СЛГ 3000 Сцанлине генератора доноси чађав игре до савременог приказује (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 08:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Ретро Ствар | Соурце Арцаде Форге | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар