събота, 23 април 2011 г.

"Форд прави листу 25 највише ЕВ-пријатељски градови, још увек воли Продаја аутомобила на резиденти на другом месту

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/22/ford-makes-list-of-the-25-most-ev-friendly-cities-still-likes-s/:
Дакле, видели сте волти , лишћа , или фокус Електрични и били су уверени да иде зелена, али нисте сигурни да ли ваше локалне самоуправе је као еко-пријатељски, као и ви. Па, Форд је урадио свој домаћи задатак за тебе (без чак и за захтевне свој ручак новац у повратку), и идентификовали "25 Највише Електрична возила-Спреман градова" у САД. Шта чини метрополу вредан такав статус у очима Плава Овални момци? Комуналне структуре која омогућава Офф-пеак пуњење, за почетак, као и смањење бирократије за добијање вашег ЕВ дозвола и инспекција, подстицајне мере за пребијање до фронта купца трошкове, урбанистичких планова за пуњење инфраструктуру , и ЕВ-пријатељски одбора саветодавног град. Ако је ваш град што недостаје у овим областима, можда је време да дају свој град бранилац прстен - део су еко-ратника је политички активизам, зар не? ПР након паузе.

Наставити читање "Форд прави листу 25 највише ЕВ-пријатељски градови, још увек воли Продаја аутомобила на резиденти на другом месту

"Форд прави листу 25 највише ЕВ-пријатељски градови, још увек воли Продаја аутомобила за становнике на неком другом месту првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 22 Маи 2011 20:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аутоблог Греен | Соурце Форд | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар