четвъртък, 14 юли 2011 г.

Енгадгет Подцаст, живи у 5:00 пм ЕТ!

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/14/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
Тим је поново и изненађујуће добро одморан, и ми смо спремни за добар, старомодан партицаст. Овај пут, Тим и Брајан ће се придружити - добили овај - Дарен Мурпх, Дејна Воллман, и Ричард Лавлер. Крајњих граница подцастинга технологија ће бити вечерас тестирани у 5ПМ ет!

Наставити читање Енгадгет подцаст, живи у 5:00 пм ЕТ!

Енгадгет Подцаст, живи у 5:00 пм ЕТ! првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Мар 2011 16:30:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Питајте Сласхдот: Најбољи програм за повезивање 2-ИСП домаћинства?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZZisnVgnaac/Ask-Slashdot-Best-Connect-Scheme-For-a-2-ISP-Household:
ц_петрас пише "Управо сам имао АДСЛ инсталиран (19,000 фт Рун - Воо Хоо) да делује као резервну мојим регионалне ВиФи конекције Како да подесим мој кућну мрежу, тако да не морате да замените кабл из рутера један ИСП. на другу да се одржи добру везу Да ли је то тако једноставно као и добијање другог рутера и прикључите два ИСП у? Да ли постоји елегантније решење које не би захтевало коришћење три одвојене кутије и придружене зид брадавица? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Где Кине Веибо откуцаја Фацебоок и Твиттер

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwlP1oFbU6Q/Where-Chinas-Weibo-Beats-Facebook-and-Twitter:
ХансонМБ пише са овим извод: "Покренут у 2009, микро-блоггинг сервис је у власништву кинеске интервеб Бехемотх Сина Корпус, који се дешава да се иста компанија која удружио са Гоогле пре него што им се бави је познато, срљали (види оне страхова) и Гоогле су изјавили из Кине (пре враћају наравно) Веибо често. описује као Фацебоок-Твиттер хибрид, али свако ко се изблиза могу лако да виде да је то сасвим друга звер. Заправо, рекао бих да Веибо је боље од оба. Ево слом својих истиче функције-од којих су неки Гоогле-плус је већ уврстио, а други да бих волео да видим инкорпорирана ускоро. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Подморског кабла Мапа показује где су подаци цеви

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tF1STiqmbPU/Undersea-Cable-Map-Shows-Where-The-Data-Pipes-Are:
оверТхрустер пише са извештајем из ТецхЦентрал да је "Грег Махлкнецхт је изградио без мапа која приказује подморница светских телекомуникационих кабловских система мапи, које су Махлкнецхт неколико месеци да заврши, је бесплатно и да ће тако и остати.." (барем док се не добија Схут Ит Довн као претњу по безбедност.)

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нетфлик скреће Бес Током Цена Повећање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VNvnxpEVT9s/Netflix-Deflects-Rage-Over-Price-Increase:
окиде7 пише "Нетфлик изазвала без преседана изливање ход преко Интернета, као компанија је представила планове да подигне цене на филм-изнајмљивање услуге. компаније рекао да ће Нетфлик подигне Интернет плус ДВД-у-поште плана од $ 9.99 месечно до $ 15.98 месечно касно уторак варничења протесте и бес преко базе претплатника. Нетфлик брушеног ван међутим критике. "Знали смо да неће бити неких људи који би били узнемирени", портпарол компаније Стив Свасеи рекао 'За већину људи., то је латте или два ", додао је он."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

Најбољи Непознато пројекте отвореног кода

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KJLC56-1qQ8/The-Best-Unknown-Open-Source-Projects:
итвбеннетт пише "Карла Шредер указује на занимљив тренд у Опен Соурце:" Раст великих дистрибуираних пројеката. " ОпенТок, који користи компјутер моделовање уместо тестирање животиња за хемијску токсичност тестирање, и Амее (Избегавање истребљења масе мотора), који користи опен соурце софтвер и методологије за прикупљање, мапе, мере и анализирају податке угљен-диоксида, две такве пројекте "Фонд за отворено друштво. представља природну платформу за изградњу великих пројеката дистрибуираних због ниске баријере за улазак - отворени код, отворене стандарде, а слободно доступна снажан, квалитетан софтвер високих перформанси ", каже Шредер." Шта опен соурце пројекат добија мање пажње него што мислите да заслужује?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука приморан да кашље до новца преко иПхоне-праћење дешавања на локацији у Јужној Кореји

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/14/apple-forced-to-cough-up-cash-over-iphone-location-tracking-in-s/:
иПхоне Праћење исплата
Вероватно мисли све драме око иПхоне- локација праћење фијаско је био завршен. Ох, како погрешно сте били. У ствари, контроверзе изгледа зрела за оживљавање након Корејски суд наредио јабука руку те земље да плати 1 милион вона (око $ 946) Ким Хиунг-Сук. Плаћање је добио прошлог месеца, али сада Ким адвокатска фирма је преппинг класе акција одело које могу ставити додатни притисак на Цупертино посаде - нарочито у кући Самсунг . Ово би могао бити само први у низу исплате, које могу чак и амерички судови изглед одлуку приликом разматрања судбину осталих тужитеља траже да звони неколико долара из иДевице пурвеиорс. Хит до линка извор за још неколико детаља и домаћин не секуитурс.

[Хвала, Весли]

Јабука приморан да кашље до новца преко иПхоне-праћење дешавања на локацији у Јужној Кореји првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Мар 2011 14:21:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Изградите сопствени Капсула радно време Доцументатион За $ 200

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/reGEkc4w_A8/Build-Your-Own-Time-Capsule-Work-Alike-For-200:
Анонимни читалац пише: "Ако сте Виндовс или Линук корисник, или једноставно Аппле корисника који не може да оправда $ 500 цену на оне лепе Капсуле 3ТБ време, зашто не изградите сопствени? Уз бежични рутер, спољни УСБ хард диск, и мало постављања, можете да направите сопствену бежичну, мреже прилогу уређај резервне копије за око 200 долара. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Под центиметара Позиционирање долази у Мобилни телефони

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nuJWC21Sek0/Sub-Centimeter-Positioning-Coming-To-Mobile-Phones:
Оооскар пише "СЛАМ (Симултано Локализација и мапирање), техника измислио НАСА, дефинише концепт изградње 3Д мапа животне средине и истовремено рачунара позиције у њему на основу СЛАМ. Шведски покретања 13. Лаб је имплементиран у реалном времену под-центиметара локалне 3Д позиционирање коришћењем само сензори, што је најважније камера, већ присутни у већини мобилних уређаја (видео демонстрацију). технологија ће бити доступан као софтверску платформу за програмере (пријавите за бета) на првом месту. примена демонстрира технологију је управо био објављен за иПад2 технологија треба да буде доступна на другим уређајима са сличним рачунарске снаге ускоро.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Оллоцлип три-у-једном објективу за иПхоне 4 преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/14/olloclip-three-in-one-lens-for-iphone-4-review/:

Година луггинг око скупи ДСЛР комплет само да ухвати повремене рибље око, широкоугаони и макро фотографије могу се ближи крају - за неке од нас, најмање. Дизајнирао покретање двојац у Калифорнији, Оллоцлип је први пројекат садржану у нашем Убаци Новац серије, и били смо одушевљени што уче не само да је успешно финансирала, али да је уређај спреман за брод и за рано присталице и нове купце после само два месеца. Прибора доноси функционалност сва три објектива на иПхоне-4 , и он то ради довољно добро да гарантујете остављање Про комплет код куће повремено - уз претпоставку, наравно, да је твоја фотографија нису одговорни за стављање хране на столу .

Док преговарање у односу на своје професионалне еквиваленте, $ 70 је много да потрошите на било који иПхоне прибор, тако да цена сочиво не може добро седети са неким корисницима. Такође, дизајн ограничења значе да нећете моћи да користите објектив са другим уређајима, а не постоји начин да се гарантује компатибилност са будућим иПхоне, као добро. Ипак, имали смо експлозије снимања са Оллоцлип, и мислимо да ће, такође. Шеф прошлости паузе да сазнате зашто.

Наставити читање Оллоцлип три-у-једном објективу за иПхоне 4 преглед

Оллоцлип три-у-једном објективу за иПхоне 4. Разматрање првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Мар 2011 13:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Оллоцлип | Емаил тхис |

Мекејн тражи одбор за Викилеакс, Анонимни

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9FfXUBwg32w/McCain-Asks-For-Committee-On-Wikileaks-Anonymous:
Траилруннер7 пише "У лице и даље напада на федералне агенције и извођачима као што су Буз Ален Хамилтон и ИРЦ Савезне да веома осетљиве безбедносне раде за америчке владе, сенатор Џон Мекејн је затражио Сенат лидера да именује комитет да гледа у напада и податке цурења које су мучиле Вашингтон током 2011. У писму Републиканске лидер Хари Рид и Сенату Мич Меконел лидер већине, Мекејн (Р-Ариз.) је рекао да привремено Сената одбора је неопходно да би се рукује на све различите сајбер законодавство предлоге и да се обрати претњу од стране група као што су анонимно, ЛулзСец и Викилеакс ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.