четвъртък, 14 юли 2011 г.

Десет Један Флинг Мини Дизајн сада пружа тактилни екран осетљив на додир контроле играчима

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/14/ten-one-designs-fling-mini-now-delivering-tactile-control-to-to/:
Десет Један Дизајн Флинг мини
Побољшана играчки контролери или преко целог екрана поглед? То је сложено питање ускоро ћете бити у могућности да се суочи ако претходно наредио Десет Један Десигн Флинг џип , који је сада испоруке. Да освежите ваше памћење, 25 $ пар еластичан капацитивних џојстика за мобилне уређаје - конкретно иПхоне и иПод Тоуцх - држе на екран осетљив на додир вашег уређаја, и имају за циљ да додате тактилни осећај и додао прецизност. Смо користили смо већи иПад варијанта у прошлости и налази се ради прилично добро, али смо сигурно сте опрезни око тога колико простора на мини изгледа да свиња у односу. Постоји више информација у ПР прошлости паузе ако још увек размишљате о давању тих неких палчеве-на време.

Наставити читање Десет Флинг Мини Оне Дизајн сада пружа тактилни екран осетљив на додир контроле играчима

Десет Један Флинг Мини Дизајн сада пружа тактилни екран осетљив на додир контролу играчима првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Мар 2011 12:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Десет један дизајн | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар