четвъртък, 14 юли 2011 г.

Оллоцлип три-у-једном објективу за иПхоне 4 преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/14/olloclip-three-in-one-lens-for-iphone-4-review/:

Година луггинг око скупи ДСЛР комплет само да ухвати повремене рибље око, широкоугаони и макро фотографије могу се ближи крају - за неке од нас, најмање. Дизајнирао покретање двојац у Калифорнији, Оллоцлип је први пројекат садржану у нашем Убаци Новац серије, и били смо одушевљени што уче не само да је успешно финансирала, али да је уређај спреман за брод и за рано присталице и нове купце после само два месеца. Прибора доноси функционалност сва три објектива на иПхоне-4 , и он то ради довољно добро да гарантујете остављање Про комплет код куће повремено - уз претпоставку, наравно, да је твоја фотографија нису одговорни за стављање хране на столу .

Док преговарање у односу на своје професионалне еквиваленте, $ 70 је много да потрошите на било који иПхоне прибор, тако да цена сочиво не може добро седети са неким корисницима. Такође, дизајн ограничења значе да нећете моћи да користите објектив са другим уређајима, а не постоји начин да се гарантује компатибилност са будућим иПхоне, као добро. Ипак, имали смо експлозије снимања са Оллоцлип, и мислимо да ће, такође. Шеф прошлости паузе да сазнате зашто.

Наставити читање Оллоцлип три-у-једном објективу за иПхоне 4 преглед

Оллоцлип три-у-једном објективу за иПхоне 4. Разматрање првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Мар 2011 13:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Оллоцлип | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар