четвъртък, 14 юли 2011 г.

Мицрософт лиценцира ГеоВецтор је проширена реалност претраге за локалне смернице (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/14/microsoft-licenses-geovectors-augmented-reality-search-for-loca/:
Након Хо-Хум АР демонстрација оперативног система Виндовс Телефон манго, Мицрософт је чини се да убрзамо своју игру лиценцирањем зрео сет технологија из ГеоВецтор, (компанија раније познат по својим мртав примену Светског Сурфер). Док детаљи остају неухватљиви, Балмер је екипа добила вишегодишњи, не-ексклузивно право да користе и злоупотребљавају показује на бази локалних претрагу и проширена реалност елемената портфолија ГеоВецтор је - сигурно способна да донесе локалних извиђача на следећи ниво. Док већи део технологије ослања на ГПС и компас за усмерени на бази открића, давалац лиценце такође важи и интелектуалне својине за објекат признање (а ла Гоогле-Наочаре ), иако је јасно да ли је овај елемент спада у споразум. Наравно, Мицрософт је могао да се окренули Нокиа уживо АР за многе исте алате, али то би било сувише очигледно. Одмах иза паузе, наћи ћете пуно ПР заједно са (очигледно од) видео технологије ГеоВецтор је.

Наставити читање Мицрософт лиценцира ГеоВецтор је проширена реалност претраге за локалне смернице (видео запис)

Мицрософт лиценцира ГеоВецтор је проширена реалност претраге за локалне смернице (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Мар 2011 11:13:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар