четвъртък, 14 юли 2011 г.

Грессо Развија 30.000 долара иПхоне-Мод за оне који имају више новца него укус

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7eTQsCWciGQ/:

Можда Ол 'трустфунд само ногом унутра Можда сте одлучили да превише сопствени комад Фацебоок и заиста успео да да се населе. У сваком случају, ви седите на масти гомилу готовине и Феелин 'китњастим, добар укус проклет.

Самопроглашене луксузних телефона дизајнери на Грессо, раније поменуто за бубање шест ружна сатови у задњи део иПхоне (за $ 6000) и паковање иПхоне 4 у 200-годишњој дрво (за $ 5000), су поново са неким другим. Овог пута, они траже да добију 30.000 долара за своју робу.

Јутрос, компанија открити неке детаље у вези производа они позивају дама Бланш, на слици горе. Као што можете видети, то у суштини је исти дизајн као поменути ружно сат један, са три ружне сатове замењен ... мало бисер џепови пуни дијаманата.

Дама Бланш заправо долази у два укуса богата: један са 0,01 карата Вхите Диамондс ($ 30.000 модела), а други са Сваровски кристалима у њиховом месту (што важи и за 7000 долара, уместо Баргааааин.). Целину леђа је направљен од дијаманата обложене минералног стакла, који би требало да задржи кључеве вашег лети аутомобила из гребање је било да они заврше у истом џепу.

Не шалим, али само зато што сам сигуран као пакао не могу да га приуште. Они само морају да продају неколико за то да раде - и велике су шансе, постоји само довољно нафте тајкуна тамо да се то деси. Ако бих имао милионе да гори и ја урадио мој фер удео хуманитарног рада, знате ја бих да се љуљајући ово из велике висине од мојих хибрида вили-балон. То не изгледа да се на њиховом сајту још увек , али ПоцкетЛинк каже да би требало да буде доступна негде ове године.

Јавно ЦхипЦхицк за другу слику, приказано испод:


Няма коментари:

Публикуване на коментар