четвъртък, 14 юли 2011 г.

Судија негира Аппле захтев да се убрза своју тужбу против Самсунг

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/13/judge-denies-apples-request-to-speed-up-its-suit-against-samsun/:
Аппле-ов адвокати у тужби против Самсунг су нестрпљиви гомила. Прво, они су од суда тражили за убрзан процес откривања како би могли да добију своје руке на предстојећим производа Семи је АСАП. Онда су поднели предлог за трим време до суђења и затражио како би скраћење времена за подношење поднесака за које кретање. Јуче, суд је рекао Аппле споро свог бројног стања поричући њен захтев за компримовање распоред брифинг. На тај начин, судија навео Аппле знања о наводном кршењу Самсунг већ више од годину дана и чињеница да је ангажована у преговорима са лиценцом корејска компанија у то време - што суд сматра да подрива Посао и Цо аргумент да су они " ће претрпети значајне штете без пожурила саслушања распоред. То је мања владајућа у великом поретку ствари, али се указује да за Аппле-ов крике кондензовати време до суђења може пасти на глуве уши судске. Изгледа да људи у Цупертино морати да гледају у ИТЦ- ако желе ракете етикета на роби третман.

Судија негира Аппле захтев да се убрза своју тужбу против Самсунг је првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 13 Јул 2011 21:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ФОСС патенти | извор Би (ПДФ) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар