сряда, 6 април 2011 г.

Тосхиба Сателлите Л серија наставља своје светске турнеје, додаје 2Д-3Д за конверзију

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/toshibas-satellite-l-series-continues-its-world-tour-adds-2d-t/:
Назад на ЦЕС-у Тосхиба представила серије јефтиних Сателит Серија Л лаптоп у САД, а сада је узимајући свој на пут, са новим моделима точено за Европу, Африку и Блиски Исток. Оне укључују 13,3-инчни Л730 и Л735, 15,6-инчни Л750 и Л755, а ако сте жудња за десктоп замену, трапав 17,3-инчни Л770 и Л775. Овај најновији спина на Л серија има 3Д подршку, повезивање са 3ДТВс преко ХДМИ и, у неким случајевима, конвертовање 2Д у 3Д садржаја. Као што је у САД, купци у иностранству могу да додају до 8 ГБ РАМ меморије, и да ће добити по свом избору, Интел Цоре и3 и Цоре и5 процесора и разних АМД процесорима, укључујући и трипле и куад-цоре опција. Такође, траже мултитоуцх трацкпадс, 5.400 о / мин хард дриве-велики као 750ГБ, веб камера од 1,3 мегапиксела, мешавину УСБ 3,0 и спавања и пуњења УСБ 2.0 порта, као и избор интегрисана Интел ХД графиком или Нвидиа ГеФорце дискретну картицу са 315м до 1 ГБ видео меморије. Није реч тек када они ће ићи на продају, или колико ће коштати, али они радознали За више може да погоди везу извор за пуну просути.

Тосхиба Сателлите Л серија наставља своје светске турнеје, додаје 2Д-3Д за конверзију првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 16:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Тосхиба | Емаил тхис | Цомментс

НАСА-Зелени-светла $ 16.5М до истуреног будућност Џетс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MKqnvmc330g/NASA-Green-lights-165M-To-Advance-Future-Jets:
цоондоггие пише "НАСА изјавио је ове недеље четири истраживачких тимова ће поделити 16,5 милиона долара да се настави развој мирнији, чистији, и више горива ефикасна авионе које агенција тврди да ће бити три генерације испред авиона у употреби данас, НАСА је новац био додељен по. 18-месечног студија све врсте напредних технологија од легура, керамике или композита влакана, угљеник наноцеви и оптичке каблове на само-лечење коже, хибрид електрични мотори, склапање крила, двоструко фуселагес и виртуалне реалности прозоре да изађе са низом авионски дизајни који би могао завршити узимајући вас на пословни пут око 2030. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ферми лаб мај су открили нову честицу или силе

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b_tp1H9gQ9U/Fermi-Lab-May-Have-Discovered-New-Particle-or-Force:
сцхлепроцк63 пише "Физичари на Ферми лаб нашао" сумњиву налетети у својим подацима који би могли указују су пронашли нове основне честице, или чак и нове снаге природе. откриће могло би "бити најзначајније откриће у физици на пола века. " Физичари су искључила да честица буде стандардни модел Хиггс бозон, али теоретишу да би могло бити неке нове и неочекиване верзија Хиггса Ово откриће долази Теватрон је најављено да иде ту негде у септембру.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МитхБустер Развој лаких возила Оклоп

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pg7XvhkFK28/MythBuster-Developing-Light-Weight-Vehicle-Armor:
геаристватцхер пише "МитхБустерс" Џејми Хинеман развија експлозије отпоран, лаган оклоп за коришћење на америчким војним возилима у Ираку и Авганистану на основу свог рада са ко-домаћин показати Адама Севиџ. "Имали смо доста искуства у емисији који се баве експлозива, очигледно на начине и ситуацијама које су ван норме Ово је веома открива, јер кад видите нешто изван норме вам да видите шта границе појаве су, "говори Хинеман Матични током интервјуа за. нове сезоне МитхБустерс '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Могу Интернет Маке Иоу Здравији?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hEVVvtvMt6I/:
Арраи

Андреессен Хоровиц најавио Још један фонд раста од 200 милиона долара

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xwC88Kv2w64/:
Арраи

ДАРПА Болт иницијатива жели да говори у реалном времену превод, Даглас Адамс "Гхост каже да је о времену

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/darpa-bolt-initiative-wants-real-time-spoken-translation-dougla/:
ДАРПА покреће иницијативу за Болт у реалном времену превод говори, дух Даглас Адамс припремио спектралне патента адвоката
Захваљујући онлајн алатке као што је Гоогле Транслате сада сте у стању да комуницира са људима у скоро било ком језику - можда не савршено, али довољно добро да би добили генералну идеју у, и живнула од стране повременим духовитим погрешан превод . Сада ДАРПА жели да уради на велико и са војном прецизношћу, покретање иницијативе Болт. То је скраћеница за Бескрајно Оперативни језик превод и ДАРПА даје заинтересованим странама до 19. маја ове године да доставе предлоге за колико ће они успети да постигне узвишених циљева одељења, међу којима су писани и говорни превод на енглеском језику ", више језика." Ако размишљате о конкуренцији можете пронаћи све детаље на извору везу, мада радознало нећете наћи један дијалект Воргон поменуо.

ДАРПА Болт иницијатива жели да говори у реалном времену превод, Даглас Адамс "Гхост каже да је време првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 13:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Жичани | Соурце ДАРПА | Емаил тхис | Цомментс

Истраживање каже да АТ & Т, капи више позива него Веризон, ови графикони Бар не лажу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/survey-says-atandt-drops-more-calls-than-verizon-these-bar-charts/:
Цхаргепоинт
Питате се који превозник треба да купите иПхоне- у? Постоји истраживање које је за то. ЦхангеВаве Истраживање је објавио резултате анкете која је погодила 4.068 корисници дистрибуирани широм Веризон, АТ & Т, Т-Мобиле и Спринт. Међу онима који су четири, Взв изашао испред када је у питању пао позиве, са 1,4 процената испитаника указује да би добили један у протекла три месеца. АТ & Т, у међувремену, дошли у последњих са 4,6 одсто. Ако само погледате иПхоне-4 корисника се мењају и бројеви мало, 1,8 одсто вс 4,8, али закључак остаје иста. Не, овај закључак нажалост неће добити око ЕТФ-а, али можда што поути лице на АТ & Т продавнице ће помоћи.

Истраживање каже да АТ & Т, капи више позива него Веризон, ови графикони Бар не лажу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 13:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АпплеИнсидер | Соурце ЦхангеВаве истраживања | Емаил тхис | Цомментс

Интерпол жели глобални систем легитимација

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gq4KqZLnAdY/Interpol-Wants-a-Global-Identity-Card-System:
Ороме1 пише "глава Интерпол је нагласио потребу за глобално проверљива електронске личне карте (е-ИД), систем за радницима на међународном форуму о пројектима грађана ИД Е-пасоше, контролу граница и управљање генерални секретар ИНТЕРПОЛ-а. Роналда К. . Племенити је рекао: ". У време када је глобална миграција достиже рекордни ниво, постоји потреба за владе да успоставе система на националном нивоу која би омогућила идентитет миграната и њихових докумената да буду међународно верификовани путем ИНТЕРПОЛ-а" Издавање радника миграната Е-личне карте у глобално проверити формат ће такође смањити корупцију и омогућити да се картица подобни за електронске шеме дознака које ће се негује већа економски развој и просперитет у земљама чланицама ИНТЕРПОЛ-а. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АЦЕР издања треће генерације Аспире Тимелине Кс лаптопове са Санди Бридге, али само у Тајвану за сада

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/acer-releases-third-gen-aspire-timeline-x-laptops-with-sandy-bri/:
Ако сте дуго чекали Санди Бридге да слети на Ацер Тимелине Кс лаптоп, онда је данас ваш дан. Па, то зависи од тога, јер су нове машине су доступни само у Тајвану за сада. Само неколико сати пре, људи више среће на Енгадгет кинески успели да изблиза и лични са овим Бад Боис: имамо неколико 13,3-инчни 3830ТГс (на слици после паузе), 14-инчни 4830ТГ, и 15,6 5830ТГ-инчни (на слици горе). Са изузетком Цоре и3-2310М на једном од 3830ТГс, ови лаптопови долазе са Цоре и5-2410М, нВидиа ГТ540М (са 2ГБ ДДР3 РАМ меморије), 640ГБ хард диск, 2ГБ ДДР3 РАМ меморије, као и УСБ 3.0 порта. Што се тиче мултимедије, седи испод 1.366 к 768 са ЛЕД позадинским осветљењем ЛЦД екрани су Долби Хоме Тхеатер звучника по Кенуоод, и додатно, два већа модели Пацк ДВД Супер Мулти ДЛ диск.

У односу на претходне генерације Тимелине Кс опсегу, најзначајнији разлика овде је нова цхицлет "тастатура довели из етос опсега, који би требало да замку много мање прљавштине захваљујући чвршћу празнине. Видећете да је нови рок Кс ИД је отишао за више миран изглед - додирни више нема сребро облоге око њега, а исто тако, ивице око тела нису више сужава. Такође, нестао је преносиви батерија испод, али с обзиром на импресиван преносивост (4.12 кг, 4,67 кг и 5,49 фунти, респективно), нећемо пропустити ову функцију превише. Напротив, постоји сада додатни тастер миша, вероватно за пружање боље леви и десни клик. До сада је тако добро, а ако сте копали ове лаптопове, као и онда они могу бити твој за $ 32,900 између НТ (УС $ 1.133) и НТ39, 900 (УС $ 1,374). Идите на Енгадгет кинески за целу залиху руку на фотографијама.

Наставити читање Ацер издања треће генерације Аспире Тимелине Кс лаптопове са Санди Бридге, али само у Тајвану за сада

АЦЕР издања треће генерације Аспире Тимелине Кс лаптопове са Санди Бридге, али само у Тајвану за сада првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 12:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Енгадгет Кинески | Емаил тхис | Цомментс

Фукушима нивои зрачења висок, али цурења Прикључен

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oECjTGSv65I/Fukushima-Radiation-Levels-High-But-Leak-Plugged:
јмцветта писао са причи о Фукушима нивоа радијације тако висок да су праћење уређаји донета бескорисно. Нивои изван зграде прелази 100 миллисиевертс у неким местима. Али, добра вест је да цурења је Патцхед користи 1500 литара натријум силиката.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ватикан хвали Хакери

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yOLKCXGHO1I/The-Vatican-Lauds-Hackers:
љут Тапир пише "интернет хакери су стекли репутацију сумњивог за пиратерију, саботаже и просипање осетљивих тајне, али ауторитативно Ватикан публикације изгледа да рехабилитује њима и трагови паралеле између хакер филозофије и учења хришћанства добротворне поглед хакера био је изражен. од језуитски свештеник Отац Антонија Спадаро у чланку за двонедељни часопис Цивилта Цаттолица, текст који је проверен од стране Ватикана секретаријата државе пре објављивања хакери не треба мешати са крекерима. Спадаро писао, цитирајући дефиницију написао технологије писац Ерик С. Рејмонд: "Хакери Буилд ствари, крекери их паузе."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Бактерије ученик побољшава технику, занат Н64 из руке у стању да Златно Сплит-сцреен

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/bacterias-disciple-improves-upon-technique-crafts-n64-handheld/:
Ово није најмањи преносни Нинтендо 64 смо видели, као ни већина елегантно , креативно или комплетне - у ствари, то је прилично равно клон бактерија иНто64 , али са бојом посао спиффиер и један критички побољшања. Да, то је додатни контролер луке можете видети у предњем плану на слици изнад, а ако кликнете на свој начин у наставку, можете заиста ће моћи да прате њен творац ангажују у неким предивно Ретро Сплит-сцреен Марио Карт 64 и Ф-Зеро ГКС расе, да не помињемо обавезно Златно Деатх Матцх и Вее мало Куаке 2. Аххх, сећања.

[Хвала, Алон Т.]

Наставити читање бактерија ученик побољшава технику, занат Н64 из руке у стању да Златно Сплит-сцреен

Бактерије ученик побољшава технику, занат Н64 из руке у стању да Златно Сплит-сцреен првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 10:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Моддед бактерија Форум | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг телевизор 3Д доживљај је све јефтинији: два пара наочара паковане у, $ 50 за додатке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/samsungs-3d-tv-experience-is-getting-cheaper-2/:
Као што је битка између активне и пасивне 3Д наочаре Дисплаи Тецхнологи загреје, Самсунг је одговорио најављујући свој најјефтинији пар активних затварача 3Д наочаре ће коштати $ 50 (раније 130 долара) почетком 1. маја. Поред тога, све своје 3Д способни 2011 ХДТВ ће доћи са два пара наочара паковане у, осим ако испуњава услове за куповину је Мегаминд / Шрек Стартер Кит који већ долази са њима. Овај потез долази као ФНР бази приказује из Нокиа , Визио , Тосхиба и Пхилипс ударио тржишту. Нокиа посебно фокусирана на цену стакла као продајно место преко Самсунг у последњих неколико огласа који се водио у великој мери током НЦАА турнир (уграђени после паузе.) ЛГ пуњења 10 $ по пару за РеалД-компатибилни позориште 3Д наочаре док Визио има пара на свом сајту за $ 29,99 или два за $ 44,99.

Јефтини пар наочара Самсунг је ССГ-3100ГБ модел са замењива батерија слици горе и док обећава нови, лакши силуета дизајнирани ССГ-3700ГР наочаре ће такође добити јефтиније, нема нових цена још увек није објављен. 62% снижење цене није ништа кијање у, али изгледа да ће корисници и даље треба да купе у 3Д - и да је активно стакла победио пасивне на квалитет слике и угао гледања као што каже у Пресс Релеасе (после паузе) - - да подстакне продаја нових телевизора.

Наставити читање Самсунг 3Д телевизор искуство је све јефтинији: два пара наочара паковане у, $ 50 за додатке

Самсунг телевизор 3Д доживљај је све јефтинији: два пара наочара паковане у, $ 50 за статисте првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 11:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Хиљаде ДЛС Цертс Издато Неквалификовани имена

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_vcNcA8bMjg/Thousands-of-SSL-Certs-Issued-To-Unqualified-Names:
Траилруннер7 пише "Недавни напад на ЦОМОДО и неколико његових повезаних регистрације власти је подстакао доста преиспитивање начина да се Веб сертификат ауторитета инфраструктурних радова -. Или не Један интересантан резултат овог рада је да људи у Елецтрониц Фронтиер Фоундатион су открили да постоји више од 37.000 легитимни сертификате издате од стране ЦАС за неквалификоване имена као што су "лоцалхост" или "Размена", пракса која би могла поједноставити неке форме човека-у-средини напада. " Иако је потписивање 'лоцалхост' је духовита, ЦАС створи реална опасност када се потпишу други неквалификованих имена. Шта ако нападача били у могућности да добију ЦА-потписан сертификат за имена као што су "маил" или "Вебмаил"? Таква нападач би могао да савршено фалсификује идентитет Вебмаил сервера ваше организације у 'човек-у-средини "напад"! "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


иПад Јуст Анотхер ТВ?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s-By3_7pY1k/iPad-Just-Another-TV-Set:
Анонимни читалац пише "иПад је само још један телевизор, и може се посматрати као додатни излаз Ово су речи Цаблевисион (НИСЕ: ХВС) је бачен према добављачима садржаја као и потражња за гледање потрошача стално пребацује да се више доступних извора као што су. року, Аппле ТВ, и иПад, преко услуга као што су Нетфликс, као и ИоуТубе, и сада Кабловска ТВ програмера. бацају на двобој и више уређаја могу да стримовање видео из различитих провајдера. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.