сряда, 6 април 2011 г.

ХП тастатури-мање вебОС телефона и Веризон пре 3 процурела?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/hps-keyboard-less-webos-phone-and-verizon-pre-3-leaked/:
Наши добри пријатељи у компанији ПреЦентрал су управо добили пар сочних кугле, чак и за ово доба дана. Према њиховим доказане Типстер, оно што гледате овде је предстојећи вебОС Санс телефон тастатура - први за Рубинштајн је посада, као што многи од вас можда већ знате. Иако нема много детаља да иде са овим ПИЦ-а, изгледа да ово овде Слате је само незнатно већи него пре 3 и да је мало место изнад екрана може да буде испред камера или само сензор растојања. Након логика ПреЦентрал, ово би могао врло добро бити Стинграи који се појавио у листи цоденамес у новембру - сличне величине пре 3 Мантараи, док мањи кап је Бродвеју, остављајући Стинграи и Виндзору неостварен. Али наравно, не бисмо се наше опкладе још увек у овој фази.

Говорећи пре 3, исто типстер такодје послати у списхот поменутих телефона повезан са Веризон. Иако смо већ знамо да је овај клизач пакује и ЦДМА и ГСМ радиоес, ово је заправо први прототип види ради о бившој. Авај, мистериозни типстер поново вођење уске усне о овој цури. Слика после паузе.

Наставити читање ХП тастатури-мање вебОС телефона и Веризон пре 3 процурела?

ХП тастатури-мање вебОС телефона и Веризон пре 3 процурела? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 02:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПреЦентрал (тастатура-мање телефона) , (пре 3 на Веризон) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар