сряда, 6 април 2011 г.

Ричард Брансон лансира Богородице океане да истражују дубине океана

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/richard-branson-launches-virgin-oceanic-to-explore-the-oceans-d/:
Сер Ричард Бренсон можда већ брендирани његове Нецкер Нимфа Аеро са подморнице "Богородица океанска" надимак, али сада је коначно узети ствари које могу да следећи логичан (и амбициозни) корак. Он је управо најавио нови, пуноправно подухват истог имена, који обећава да ће учинити да ништа мање од роњење у најдубљи део сваког од Земље пет океана - све у наредне две године, ни мање ни више. То ће бити урађено са једном посадом под слици горе, који је дизајниран од стране Грејем Хокс и да ће бити пилотирао Крис Велшки на првој рони на дно Маријански ров касније ове године - та два су Брансон партнери у подухвату , а сам Бренсон је постављен на пилота под на свом другом мисију у Порторико рова. Није изненађујуће, један од циљева тима је да подесите неколико светске рекорде, али су такође планирамо да спроведе нека научна истраживања на путу, и већ мозгања о будућим возилима да прикупи узорке и да се дозволи више опсежних истраживања. Шеф у прошлости пауза за задиркивање видео записа, иако смо рекли да не би требало да се претпоставити да одражава стварну мисију.

Наставити читање Ричард Брансон лансира Богородице океане да истражују дубине океана

Ричард Брансон лансира Богородице океане да истражују дубине океана првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 17:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Девица Оцеаниц | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар