сряда, 6 април 2011 г.

Председник Обама се појавио на Фејсбук штаб за Тоун Халл састанак

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/president-obama-to-appear-at-facebook-hq-for-town-hall-meeting/:
Изгледа да председник Обама и Фацебоок оснивач Марк Зуцкерберг једноставно не може добити довољно једни друге. Само два месеца након што је његова технолошка индустрија сцхмоозе Фест , Бела кућа је најавила Врховни командант је планира да одржи Ливе Стреаминг Тоун Халл Састанак са Фацебоок штаб са Зуцкерберг и ЦОО Шерил Сандберг. Догађај је постављен за 1:45 АМ ПСТ 20. априла, а већ је 3.400 учесника постројило се. Корисници су охрабрени да поднесу питања о иновацијама и економији путем Фацебоок страници догађаја, а коментари су већ ваљање некако унутра, мада, ми не мислимо да је ово питање Сортирај он је вероватно да одговори: "Драги председник Обама, Молимо вас да можемо бити пријатељи? " Жао нам је, Каролина.

Председник Обама се појавио на Фејсбук штаб за Тоун Халл састанак првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 18:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | Соурце Фацебоок | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар