сряда, 6 април 2011 г.

Самсунг НИКСбоард површине од мртвих, КСБМЦ га присваја

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/motorola-nyxboard-surfaces-from-the-dead-xbmc-reclaims-it/:
Пре седам месеци, Самсунг представио два једнострана, КВЕРТИ Ладен ТВ даљинског управљача: НИКСбоард . Никада није чуло. Данас смо сазнали зашто - опен соурце заједница ће се продавати верзија специјално редизајнирану да контролишете ваш КСБМЦ камион с приколицом. Људи иза Ксбокс Медиа Центер Реците нам они заправо разговарали Самсунг из груписање даљински са сет-топ-боксова за своја злодела плана, што значи да ћете моћи да купите ИЦ и РФ даљински управљач који изворно подржава КСБМЦ за пени испод $ 60 у јуну.

Док ми немамо никакве реалне слике јединице прилично ипак - само чини видите изнад и испод - програмери кажу да ће радити са инсталацијама на Мац, Виндовс, Линук и Аппле ТВ-оригинални на дан један, и заправо искључите страни даљинског управљача који је лицем надоле да бисте избегли случајно улаза. Наћи ћете НИКСбоард се на унапред наручити сада на нашем извору линк са првим испорукама најављено за око 27. јуна. Онда опет, можда бисте желели да чекају, као што смо рекли има више изненађења у продавници: другу верзију која може да контролише Аппле ТВ-2 , као и тајни метод који ће омогућити даљински да контролише свој центар за забаву код куће, без досадне линије видном пољу ИЦ . Бест Лаид Планс и све то ... али то звучи као компаније Логитецх Хармони могу коначно добити неке конкуренције.

Самсунг НИКСбоард површине од мртвих, КСБМЦ присваја је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 19:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тестиран | Соурце Пулс Осам |

Няма коментари:

Публикуване на коментар