сряда, 6 април 2011 г.

Мозилла срамота програмери са листом спорог обављања Фирефокс Адд-онс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/mozilla-shames-developers-with-list-of-slow-performing-firefox-a/:
Ми знамо како Мозила мора осећати. Он проводи сваки сат будног стања подешавање и усавршавање Фирефокс да ЕЕК што више перформанси могуће, само да виде све то упропастила лош додатке који теже претраживача доле као блок цемента. То је очигледно сада има довољно, међутим, и отишао је толико далеко да објави листу која открива најгоре преступнике. Као што је овог писања, две највеће вуче на претраживачу далеко су ФокЛинго преводилац / речник и паликућа програмер алатка додатак који је, према Мозила, сваки би прегледачу 74 одсто спорије старт уп-у. Та листа је само део ширег обрачуна са слабим извођењем додатке. Мозилла каже да такође покретање аутоматско тестирање перформанси од топ 100 додатака у својој галерији, и да ће почети да допру до програмере директно да их натера да побољша перформансе (чак и да их пружи неке нове алатке да помогне). Хит на линк испод да видите како неки од ваших омиљених додатака стек горе.

Мозилла срамота програмери са листом спорог обављања Фирефокс Адд-онс првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 23:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Довнлоад Скуад | Соурце Мозилла , Спора Извођење Додаци | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар