четвъртък, 14 април 2011 г.

Уводник: Драги РИМ-а, ја сам ваш купац и не носе одело

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/editorial-dear-rim-im-your-customer-and-i-dont-wear-a-suit/:
Као и Јованка бесрамно признао у свом уводнику неколико месеци назад, био сам овисник БлацкБерри. Ја сам такође 20-годишњи студент / Тецх-главе чији је телефон служи сваког сврху уређаја комуникације у Музички плејер за ТВ даљинског управљача. Покушао сам да бисте се пребацили хладно Турску и купио иПхоне-4 у августу, али је негде око захвалности дао сам и покупио Веризон Подебљано. Ја сам био двоструко Фистинг откако - користећи ББ скоро искључиво за ББМ, а мој иПхоне за све остало.

Брзо напред до краја прошле недеље када сам присуствовао састанку у Њујорку са Тим Стивенс и РИМ директор Мајк Лазаревиц да бисте добили најновије јело у приручника. Као што је Лазар демонстрирао безброј функција из презентације ХДМИ моду уграђени музички плејер на дебатовало таблета компаније, то хит ме: једно питање сам се разматра, јер добија прави поглед на уређај. Коме је фор? том тренутку, схватио сам проблем који је било који оптерећују РИМ-у последње време - и то не само у својој таблета стратегију, али њена телефон стратегији као целини: он не зна ко су њени производи су за, а касније не може да испоручи. Јесам ли луд? Прочитајте о после паузе и чује ме.

Наставити читање Редакција: Драги РИМ-а, ја сам ваш купац и не носе одело

Уводник: Драги РИМ-а, ја сам ваш купац и не носим одело првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 15:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Асус деби, витрине нове 3Д и ИПС-бази Десигно приказује

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/asus-debuts-showcases-new-3d-and-ips-based-designo-displays/:
Ако није покварено, немојте га поправи, АСУС је узета ова стара изрека да се срцем, нудећи неке умерене, али је вредно промене у свој најновији потрошача и 3Д монитора линије. Задржавање награђивани стилу својих Десигно серије, одећу лансира три нова 22 -, 23 - и 24-инчни ИПС и ВА панел екрани - свака ваунтинг 178-степени угао гледања, 1920 к 1080 резолуцију као као и тачнију репродукцију боја и већи контраст од претходних модела. Штета што ова промена не преносе на 3Д линију АСУС - упркос додајући интегрисани ИЦ предајник за НВИДИА 3Д Висион , 1080п 27-инчни ЛЕД позадинским осветљењем ВГ278Х Спорт ТН панела (Боо), исто као што је претходник . Али, хеј, барем интегрисани предајник треба да би се ослободио простор столу ... зар не? Без званичне цене на овим само још, али погледајте више везе покривеност испод за бујица очију-на приказе.

[Хвала, ТхеЛостСведе]

Асус деби, витрине нове 3Д и ИПС-засноване Десигно приказује првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 14:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Асус (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Њујорк обележава 16. априла, као Фоурскуаре дана, градоначелник добар осећај о његовом шансе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:
16 је производ квадратуре четири, па наравно датум 16. април је најлогичније да се зове један Фоурскуаре дан. Засто таква прослава би требала да постоји је мање очигледна. Како се испоставило, грассроот покрет Фоурскуаре корисника изграђена паре око идеје посвећује дана на онлине цхецк-ин сервис, тај концепт потом филтрирани до Фоурскуаре оснивача који су одлучили да иду "100% на овом," и сада, помало изненађујуће, тако да је градоначелник Њујорка ( бира један) Мајк Блумберг. Као Мајк види, Фоурскуаре представља леп пример за покретање-окружење Њујорку, због чега је он дајући му и до сада неформалне Фоурскуаре прослави Дана званични Њујорку печат одобрења. Он је чак отишао толико далеко да испоручи за градоначелника Прогласу Фоурскуаре канцеларије, које можете видети за себе након паузе.

Наставити читање Њујорку 16. априла обележава као Дан Фоурскуаре, градоначелник добар осећај о његовом шансе

Њујорк обележава 16. априла, као Фоурскуаре дана, градоначелник добар осећај о његовом шансе првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 14:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пословни Инсајдер | Соурце Мајк Блумберг , 4скдаи , Денис Кроули (Фејсбук) | Емаил тхис | Цомментс

Предатор превазилази Кинецт На објекат Признавање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cx1cO3aNCf8/Predator-Outdoes-Kinect-At-Object-Recognition:
микејук пише "прави продор у АУ омогућава једноставну видео камером и готово све машине за праћење објеката у свом Погледај Све што треба да урадите је да нацртате оквир око објекта који желите да пратите и софтвера учи како она изгледа на различитим. углова и под различитим условима осветљења као што то прати То значи да нема обука фаза - што га покаже на објекат и да га прати и чини да се заиста добро раде стварно добра вест је да софтвер је издата као опен соурце тако..! сви можемо да га испробају овај начин АИ треба да раде. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Блиц на Андроид не успева да импресионира

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/skaEjIFa6lo/Flash-On-Android-Fails-To-Impress:
снидек пише "ИнфоВорлд Неил Мекалистер тест дриве Фласх Плаиер-а 10,2 за Андроид 3,0 и налази своје недостатке сувише далекосежне бити забелезена као бета статусу" најгори део је у супротности понашање играча.. Овај постаје стварно фрустрирајуће кад постоји много ХТМЛ и Фласх мешовити садржај на Веб страници интерфејс претвара у Надвлачење-од-рата између претраживача и Фласх Плаиер, где сваки додир производи различите ефекте, наизглед случајно, 'пише МцАллистер ". Колико сам могао да кажем., било је једно, а једна ствар само да је Фласх Плаиер за Андроид успешно остварио 3,0 на берзи Андроид претраживача. Фласх садржаја је невидљиво, тако да не приметите Фласх оглашавање засновано Уз инсталиран Фласх Плаиер одједном, међутим, све те огласе. некада се појавити где их није било, њихове анимиране графике скаче и сцуттлинг под вашим прстима као бубашвабе на вечеру послужавник - неки успех ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт потврђује ИЕ10 неће радити на Висти, милионе корисника ИЕ9 слегање раменима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsoft-confirms-ie10-wont-run-on-vista-millions-of-ie9-user/:
Ако сте део групе нестајање и даље користите Виндовс Виста, мораћете да сачекате следећу надоградње да ИЕ10 за Спин - Мицрософт је потврдио да најновију верзију свог претраживача неће приказивати на последњу- Ген оперативни систем, било у облику приказа програмер или када коначни софтвера бродова. Иако је примамљиво да протумачим као покушај је део система Мицрософт да стави широко гнушао Виста у својој прошлости, заправо постоји преседан за ово - не заборавите да Мицрософт одсече КСП подршку када је откривен ИЕ9. Као Мицрософт Реп рекао Цомпутерворлд, компанија би радије не морају да развију софтвер за најмањи заједнички именилац-. Барем, ако морате да се држите ново кован ИЕ9, можете бити сигурни да ћете бити у добром друштву .

Мицрософт потврђује ИЕ10 неће радити на Висти, милионе корисника ИЕ9 слегање раменима првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 13:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цомпутерворлд | Емаил тхис | Цомментс

Европски суд правде да забрани Нето филтрирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1unZOylYHzU/European-Court-of-Justice-To-Outlaw-Net-Filtering:
јрепин пише "Данас, Европски суд правде дао прелиминарне мишљење да ће имати далекосежне импликације у борби против овераггрессиве злостављачи Цопиригхт монопол То није коначна пресуда, али правобранилаштва позицију,.. Суд уопште прати овај Заступник Генерали каже да ниједан добављач Интернет услуга може се захтевати за филтрирање интернета, а нарочито не да спроведу монопол ауторских права. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт додаје подршку Кинецт За Нетфликс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_2cxVlpy9sM/Microsoft-Adds-Kinect-Support-For-Netflix:
Арнех пише "Мицрософт је издао упдате за Ксбок 360 који доноси подршку за Кинецт популарне Нетфликс апликације Корисници ће бити затражено да надоградите следећи пут када покренете Нетфликс.." Коначно, даљински да моја 3 године стара не могу да сакрију.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Нетфликс за Ксбок 360 у току са Кинецт подршку, сви талас!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/netflix-for-xbox-360-updated-with-kinect-support-everybody-wave/:
Следећи пут када ударио Нетфликс апликацију на Ксбок 360 ажурирање смо чули на ЦЕС-у ће бити на чекању, чиме Кинецт власници способност да кроз своје видео снимке Флик (као ЕСПН3 и Зуне су од периферних покренут ) без копања контролер од каучу јастуци. Након преузимања ажурирања 43МБ машући оне стране за камеру или говорећи КСБок це се повуци се нови мени види горе, што је аутоматски сортира избор за претраживање гласом или гестом на основу онога што мисли да можда желите да пратите следећи. Избор "Прегледај све" вам доноси праву назад на стандардни мени и вероватно је метода највише ће желети да се држи, међутим, у стању да паузу у току репродукције филма брзо, једноставно говорећи Ксбокс, Пауза (или ФФ уназад, прескочите сцени, итд) је прилично згодан. Није близу Ксбок? Погледајте кратак видео запис о њему у акцију након паузе.

[Хвала, Џорџ]

Наставити читање Нетфликс за Ксбок 360 у току са Кинецт подршку, сви талас!

Нетфликс за Ксбок 360 у току са Кинецт подршку, сви талас! првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 11:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Главни Азра | Емаил тхис | Цомментс

Свету Најмањи Бурме Направљено од ДНК

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fPyQ71vCcts/Worlds-Smallest-Wedding-Rings-Made-of-DNA:
фангмцгее пише "НЕРД љубав одбрана: Немачки истраживачи су управо креирали најмањи на свету бурме, мерење мање од хиљадитог дела ширине људске длаке Гете универзитетски професор Александар Хецкел и његов докторски студент Торстен Шмит је вештачка конструкција из два Блокирање петље. ДНК-познат као цатенане, у једној капи воде. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Адобе фласх да закрпе 0-даи петак

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_LLnbwWud_4/Adobe-To-Patch-Flash-0-Day-Friday:
Траилруннер7 пише "Адобе планира да закрпе недавно објавила Фласх Плаиер-а рањивост у петак - само четири дана након што је обелодањено -. За кориснике на Виндовс, Мац ОС Кс и Линукс рањивост се користи у циљаним нападима сада који користе злонамерних програма Ворд докумената Адобе саопштила је да планира да истисне Фласх Плаиер закрпе за Гоогле Цхроме је данас, у оквиру Цхроме ослобађање канал., али је читач Кс корисници ће морати да чекају до јуна за поправити. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ОмниВисион нови ЦМОС сензор од 12МП пуца РАВ слике и 1080/60п Видео клип, изглед за Смартпхоне кући

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/omnivisions-new-12mp-cmos-sensor-shoots-raw-pics-and-1080-60p-v/:
Па шта ако Аппле-изгледа да напусти ОмниВисион у корист компаније Сони са својим наредну рунду преносних уређаја камера? Компанија која тренутно обезбеђује нико сувише отрцан 5 мегапиксела камера унутар иПхоне-4 је управо најавио нови сензор од 12 мегапиксела и то је мало звери. ОВ12825 пара доброта задње осветљење са могућношћу да пуца РАВ фотографија и 1080п видео на 60фпс бодациоус. Чудно, али ни функција је новост за ОмниВисион, који је већ дао свет опцију да пуца РАВ и Цранк Фулл ХД видео записа у 60 фпс, али нико до сада није спреман да максимално претходну сензора "могућности. Сада када смо коначно видите ефикасан дуал цоре решења што је на смарт телефонима, можда је дошло време? Уосталом,'с Готта бити тамо нешто друго да се радујем после 1080/30п , зар не? ОмниВисион нуди узорке заинтересованим компанијама одмах и обима производње очекује у другом кварталу године. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање ОмниВисион нови ЦМОС сензор од 12МП пуца РАВ слике и 1080/60п Видео клип, изглед за Смартпхоне кући

ОмниВисион нови ЦМОС сензор од 12МП пуца РАВ слике и 1080/60п Видео клип, изглед за Смартпхоне дом је првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 12:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце ОмниВисион | Емаил тхис | Цомментс

Америка Технологија Одбиј: Водич за читање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wdoeg5YUIjQ/Americas-Tech-Decline-a-Reading-Guide:
ЕрицхТхеРед пише "Цомпутерворлд је саставила интересантну колекцију линкова до различитих извора детаље пад америчког Р & Д / иновације у технологији попречног пресека извора Интересантно је - све од владе да приватне индустрије Интересантно је видети да неки људи су стварно.. забринути око тога ... иако све ради је да САД сматрају интерно, а награђује понашања које убрзава пад. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука додајући: "Не-не-Трацк" Да Сафари

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pfOiw7fydg8/Apple-Adding-Do-Not-Track-To-Safari:
бонцх пише "најновији програмер преглед ОС Кс укључује лава" не прате "Приватност" у Сафари-ју, најновије прегледач да то учини следеће Мозилла Фирефок и Интернет Екплорер функција у складу са системом приватност подршку Ференцварош која омогућава. корисницима да изјављују да не желе да буду праћене-лине оглашивачи Ово оставља Гоогле Цхроме као последња истакнути претраживач не подржава функцију.. Као на мрежи сами оглашавача, Гоогле наводи да они ће и даље бити укључени тесно "са индустријом дискусије о усаглашености са "не-прати систем."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.