четвъртък, 14 април 2011 г.

Гоогле средстава пројекта да уче рачунаре нажалост, нажалост неће довести до апологетско машине

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/google-funds-project-to-teach-computers-regret-sadly-wont-lead/:
видели смо прилично језиво низ робота програмиран да имитира људске емоције, али наставе машину да се осећа кајање? Сада, то је нова. Уз финансирање од Гоогле-а, тим Универзитета у Тел Авиву истраживача ради на алгоритма за научи рачунарима да уче из својих искустава, чиме се смањује случајева "виртуелног жаљење." Према водити тим, такав алгоритам ће омогућити сервере и системе за рутирање ефикасније баве Интернет саобраћаја, признавањем и документовање ствари као што је изненадни скок броја посета, или већу пажњу на мрежи производ. У суштини, што више уче из своје прошлости мањкавости, више успешни машине постати. Гоогле очигледно заинтересовани потенцијални утицај на програме као што су АдСенсе и АдВордс . Сада, ако они само могли научити он-лине оглашивачи осећај стида ... Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Гоогле средстава пројекта да уче рачунаре нажалост, нажалост неће довести до апологетско машине

Гоогле средстава пројекта да уче рачунаре нажалост, нажалост неће довести до апологетски машине првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 02:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Универзитета у Тел Авиву | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар