четвъртък, 14 април 2011 г.

Моторола и Хуавеи пад у току парнице, улазе у нове информације договора о подели

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/motorola-and-huawei-drop-pending-lawsuits-enter-into-new-info-s/:
После вишемесечних борби на игралишту, Моторола и Хуауеи коначно су се договорили да превазиђу своје разлике и једном за свагда. Обе странке су сада пале у току своје тужбе, са Моторола првобитно оптужујући Хуауеи за крађу пословних тајни од својих бивших радника, а касније и Хуавеи добијате све брине о Самсунг цурење поверљивих информација преко своје партнерство да ривал компаније Нокиа Сиеменс Нетворкс. Нови споразум ће сада омогућити Самсунг "пренесе своје комерцијалне уговоре са Хуавеи на НСН за накнаду", што би онда дозволити НСН користи ове информације на сервис Моторола мрежа које користе Хуавеи опреми. Еее, није то лепо када се новац решава све? Саопштење за јавност после паузе.

Наставити читање Моторола и Хуавеи пад у току парнице, улазе у нове информације договора о подели

Моторола и Хуавеи пад у току парнице, улазе у нове информације договора о подели првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 01:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк БГР | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар