четвъртък, 14 април 2011 г.

БлацкБерри приручника преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/blackberry-playbook-review/:
Речи "игра" и "књига" је мало чудно избор за најновији покушај компаније РИМ на потрошачке релевантност, таблета која, у својој сржи, ради један од највећих хардцоре и индустрије-пријатељски оперативни системи познат човеку. ОС је КНКС и хардвера је, наравно, БлацкБерри приручника. То предузеће пријатељски понуда који је такође ван да освоји екосфера потрошача таблета, надајући се да ће кренути стопама на БлацкБерри уређаја које су испуњене џепове корпоративних директора и ББМ зависника широм света.

То је нешто озбиљно таблета у односу на конкуренцију покретање софтвера из Аппле и Гоогле и, док свакако има игре, њена највећа снага су прилично досадна. То се заиста велики посао у приказивању ПоверПоинт презентације, на пример, и безбедности шницле да суморне последњем кварталу продајне бројке падне у погрешне руке. Узбудљиве ствари? Не, али корисне опције за сигурно, и без обзира на то да ли сте пронашли оне интригантне и досадно је ово РИМ седам инча, блиц-има, али без 3Г-Таблет одевен у скромни, али веома софистициран екстеријера. То је оно што се ради иза стакла да разочарава.

Наставити читање приручника БлацкБерри преглед

БлацкБерри приручника преглед првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 21:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар