четвъртък, 14 април 2011 г.

Нови сребро-транспарентних паковање проводна филма би могло да значи више трајна екранима осетљивим на додир

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-silver-packing-transparent-conductive-film-could-mean-more-d/:
Ми смо први пут чуо од чуда сребра мастила давне 2009, али то није било све до раније ове године, уз разговор о новог 3М капацитивни тоуцхсцреен , које смо дозивели свој реалног света потенцијал за дисплеј технологије. Па, изгледа да није 3М само име у Аг игри, у ствари Токију засноване на Тораи Индустриес недавно најавио развој транспарентног проводног филм који ровове традиционалне Ито (индијум калај оксид) за сребрне жице. У циљу да произведе овај нови материјал, слој Аг жица, мерење неколико стотина нанометара, се примењује на полиестер (ПЕТ) Филм путем мокри метод. Резултат, саопштила је компанија, је флексибилнији, издржљив, и транспарентан филм који је погодна за тоуцхсцреен само око било које величине - шта више, то смањује зависност од ретких метала. Нема још увек реч о томе када ће се појавити на филму прави-уговор уређаје, али дефинитивно ћемо наставити оку за сребро екране. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање ново сребро-транспарентних паковање проводна филма би могло да значи више трајна екранима осетљивим на додир

Нови сребро-транспарентних паковање проводна филма би могло да значи више трајна тоуцхсцреен првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 04:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецх-На | Соурце Тораи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар