четвъртък, 14 април 2011 г.

Њујорк обележава 16. априла, као Фоурскуаре дана, градоначелник добар осећај о његовом шансе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:
16 је производ квадратуре четири, па наравно датум 16. април је најлогичније да се зове један Фоурскуаре дан. Засто таква прослава би требала да постоји је мање очигледна. Како се испоставило, грассроот покрет Фоурскуаре корисника изграђена паре око идеје посвећује дана на онлине цхецк-ин сервис, тај концепт потом филтрирани до Фоурскуаре оснивача који су одлучили да иду "100% на овом," и сада, помало изненађујуће, тако да је градоначелник Њујорка ( бира један) Мајк Блумберг. Као Мајк види, Фоурскуаре представља леп пример за покретање-окружење Њујорку, због чега је он дајући му и до сада неформалне Фоурскуаре прослави Дана званични Њујорку печат одобрења. Он је чак отишао толико далеко да испоручи за градоначелника Прогласу Фоурскуаре канцеларије, које можете видети за себе након паузе.

Наставити читање Њујорку 16. априла обележава као Дан Фоурскуаре, градоначелник добар осећај о његовом шансе

Њујорк обележава 16. априла, као Фоурскуаре дана, градоначелник добар осећај о његовом шансе првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 14:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пословни Инсајдер | Соурце Мајк Блумберг , 4скдаи , Денис Кроули (Фејсбук) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар