четвъртък, 14 април 2011 г.

Схарп нови 70-инчни ЛЦД ХДТВ је дефинитивно већи од једног свог пријатеља купио

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/sharps-new-70-inch-lcd-hdtv-is-definitely-bigger-than-the-one-y/:

На свом "Спецтацуларге" данашњој конференцији за новинаре оштро је најавио свој нови 70-инчни ЛЦ-70ЛЕ732У је највећи ЛЦД ХДТВ на тржишту. То је спортски Куаттрон четири колор пиксела, потпуно ЛЕД позадинско осветљење, Нетфликс, ЦинемаНов, Вуду Аппс и ДЛНА приступ међу своју листу могућности, али не 3Д. То ће бити исправљено од стране једног од три додатна модела 70-инчни ЛЦД Схарп саопштила је да ће брод овог лета, али у међувремену смо управо уживате атавизам да тески дани од 2006 , када су последњи пут потрошачких ЛЦД пронађена у овој величини опсега . Заинтересоване стране са довољно зелене да покрије $ 3.799 цени би требало да буде у могућности да би те у својим локалним продавницама, док остатак могу бленути у спецификације у саопштењу, након паузе, или руку-на сликама се да ћемо имати ускоро ( један изнад је из ЦЕС-у .)

Галерија: СХАРП ЛЦ-70ЛЕ732У

Наставити читање Схарп нови 70-инчни ЛЦД ХДТВ је дефинитивно већи од једног свог пријатеља купио

Схарп нови 70-инчни ЛЦД ХДТВ је дефинитивно већи од једног свог пријатеља купио првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 17:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар