четвъртък, 14 април 2011 г.

"Интернет ствари," европско истраживање и развој убрзава напредак наше Пхилдицкиан будућност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/european-randd-advances-internet-of-things-hastens-our-phildick/:
Зашто не могу да наша хладњача ватру искључен хитну поруку када млеко је прошла Пијан? И тоалет папир апотекар упозоравају нас да је празан - пре него што седнем? А када ће наш микроталаса покренути БитТоррент? ЕУРЕКА, европско истраживање и развој мреже, зна како лоше жудиш умрежених предмета, и пре него лажна вас, то креће да помогне. У том циљу, она се развила мали, јефтин, са батеријским напајањем сензори у стању да повеже све од потрошачке електронике до средине монитора на фабричке роботи - ". Интернету ствари" стварања много очекивани Али за разлику од преко хипед-РФИД технологије , то је технологија заиста бих користите. Уместо знајући да ли је ваше тастери су заиста на РФИД читач, мрежа може полако вас подсетити да сте их оставили у аутомобилу, који је сада 100 миља далеко са неким другим воланом, али, срећом за тебе, ниско на гас. Поглед у тзв будућности ствари са Саопштење за јавност ЕУРЕКА је, згодно уграђени после скока.

Наставити читање на интернету ствари, "Европска Р & Д напредак 'убрзава нашу будућност Пхилдицкиан

Интернет ствари, "Европска Р & Д напредак 'убрзава нашу будућност Пхилдицкиан првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 00:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхисорг | Соурце ЕУРЕКА | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар