четвъртък, 9 декември 2010 г.

Amazon фалшиви продукти и ментето мненията

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nTR7uTGrxwQ/story01.htm:
РСК пише "Първият път, когато се натъкнах на фалшиви прегледи на Амазонка, той е весел. Използване на Amazon витрина апартамент се натъкнах на много категория" Peculiar продукти, "и е повече от щастлив да гледам през него. Почти всеки един от продукти намерих в списъка (уранова руда, 1 литър мляко, майка на детето за изпитване, прясна Заека) са фалшиви с хиляди коментари по тях. Като купувач, аз не бях наясно колко е лесно да се очевидно фалшив продукт Отзиви и това ме притеснява. Когато съм пазаруване, първият (и много пъти само) I място Визитата е Amazon за четене на коментари, ако аз съм на пазара за нещо. Не очаквам прегледите трябва да се Божието слово, но аз се поеме определена степен на легитимност на повечето от тях. Въпреки, че това няма да използва сила на Amazon (най-вече не по това време на годината) Бих искал да балон това до вниманието на Amazon, така известно време е предназначен за подобряване на качеството на прегледите. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Побой цензура от Routing Около DNS

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QCjtQZZ9ML0/story01.htm:
.. Jfruhlinger пише "Миналия месец Gov't САЩ затвори няколко места той твърди, са били нарушава авторските Те го направиха, като нареди да се промени VeriSign авторитетни сървърите на сайта" име на домейн Това разкри, че DNS е обект на намеса на правителството - и Сега редица проекти, са се появили за прекрачване DNS изцяло. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Секунда прекъсване власт може да доведе до спад на Toshiba чип превози

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/split-second-power-outage-may-lead-to-drop-in-toshiba-chip-shipm/:
Това е повече от малко луд да си помисля, а 0,07 секунди мощност прекъсване в Япония вчера може да има само, причинени толкова, като 20 процента спад в чип превози от Toshiba. Коренът на проблема е, че на резервната система в завода на Toshiba Yokkaichi памет чипове не успя да плащам, тъй като кратка спад в напрежението е по-тежка от тази система е предназначена за, което не е само принудително растението да се спре производството до петък, но може да са нанесли непоправими щети на десетки чипове в производство към момента на прекъсване. Тъй като Wall Street Journal доклади, това не е ясно точно колко щети са били предизвикани, но ако, например, на системи за контрол на така наречената чиста стая бяха изключване, всички чипове вътре вероятно ще бъде разрушен. Добрата новина, като и да е, е, че не е вероятно да бъде световен недостиг в резултат на прекъсване - Toshiba планира да коригира своята продукция съответно в началото на следващата година, а той отбелязва, че търсенето обикновено е бавно през януари и февруари така или иначе след празничен сезон за пазаруване.

Секунда прекъсване власт може да доведе до спад в превозите Toshiba чип първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември 2010 13:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Windows 7 Телефон изделията са в процес отстъпка от трети страни, но това е обичайното за бизнеса

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/windows-phone-7-devices-are-being-discounted-by-third-parties-b/:
Виждам доклади изскочи че дисконтиране - някои от тях тежки - на разстояние от пълен цените на дребно на Windows 7 Телефон телефони от трето лице търговците на дребно това в началото на играта може да е признак на проблеми за Microsoft, но реално, вие Не мога да използвам, че критерий за това колко добре guesstimating телефон (или платформа, в този случай) е голям. Момчета като Amazon, Wirefly, Simplexity (който работи с редица мобилни магазини, включително Walmart) и Best Buy Mobile редовно подбиват превозвачи "на първи страни цени за телефони, непосредствено след освобождаването - или скоро след това - защото това е от полза и за ефективно печалба: те са дадени няколко сто-доларови банкноти комисии за всеки нов договор те осигуряват на мрежата, като им дава свободно пространство да се прилагат някои от този брой на стикер цена. Търговците на дребно печалба, защото те са спечелили продажбите чрез предлагане на телефони за по-малко от превозвачите, и на превозвачи все още победа, защото те са бутане за сключване на договор единици, така или иначе - и това означава, че съм заловен друг дългосрочни финансови приходи, което е мястото, където реални пари е най-. Популярни Android устройства като Epic 4G и Живи (сред безброй други) са обработени по същия начин в търговията на дребно канал, тъй като тези Windows 7 Телефон устройства с които се занимават.

Разбира се, това не означава, че ние знаем, Windows Phone 7 се продава добре - "Майкрософт" Джо Belfiore понасят въпроси за брой тази седмица в D: Потопете се в мобилни устройства, което изглежда сенчести в най-добрия за платформа, която е вече на пазара за твърди месец. Ние казваме, обаче, че не можете да използвате на трети страни дисконтиране да насочи разговора така или иначе. Обадете ни се, когато AT & T или T-Mobile започва разпенващ кванти и HD7s за една стотинка директно, когато те не са вързани в някаква Бого насърчаване празник, защото тогава трябва да се притеснявате.

Windows 7 Телефон изделията са в процес отстъпка от трети страни, но това е бизнес както обикновено първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти Декември, 2010 14:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AllThingsD | Изпрати | Коментари

Snapstick показва iPhone контролирани прототип интернет телевизия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/snapstick-shows-off-iphone-controlled-internet-tv-prototype/:
Това не е все още реалния продукт, просто все още, но парвеню Snaptick е дал Копнеж отрано името си eponymously-TV система, интернет, която се казва ще отправи предизвикателство към компании като Google и Apple TV TV. кука на компанията е, че той просто доставя "пълен Мрежата" на вашия телевизор, които могат да бъдат контролирани, нито с телефон или лаптоп. В случай на iPhone ап на дружеството, всъщност може да се движение на съдържание от вашия iPhone към телевизора, а дори и повече лица за контрол на същия телевизор с техните Iphones. Нещата стават малко по-сложно, когато става въпрос за действителното устройство, все пак. Изглежда, че компанията все още не е сигурен каква форма ще се - може да бъде отделен декодер като прототип по-горе, или тя може да бъде вграден в Blu-Ray плеър или телевизор. Като се има предвид, че състоянието на нещата, то не би трябвало да е много изненадващо, че няма индикации за цена или дата на излизане, но компанията вече приема заявки за бета частния, и можете да получите представа за това какво може да е на склад в видео след почивката.

Продължавам четене Snapstick показва iPhone контролирани TV прототип интернет

Snapstick показва iPhone контролирани телевизия интернет прототип първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември 2010 година 14:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Пожелавам , Snapstick | Изпрати | Коментари

Първата наистина честен Декларация за поверителност

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JUhfF12e-vA/story01.htm:
itwbennett пише "? Искаш ли да знаеш какво наистина се случва с данните си Дан Tynan е написал първата изцяло честен декларация за поверителност -.. изненадващо без legalese Смеем да го използвате на Вашия уебсайт"

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Китай блокче сайтове за новини Протест на Нобелова

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H6YwsbaAAsg/story01.htm:
DaveNJ1987 пише "Китайското правителство блокира сайтове на Би Би Си, Си Ен Ен и норвежки общественото радио и телевизия NRK, по-малко от 24 часа преди дисидент китайски писател Лиу Xiaobo се очаква да бъде присъдена Нобелова награда мир. Китай е гласен критични към плановете за за възлагане на затвора писателя наградата и дори е стигнал дотам да създаде свой собствен "Конфуций награда за мир" за съперник на наградите се проведе в Осло утре. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sparkpad платформа разкри чрез FCC, може да направи най-смелите ви фантазии фоторамка се сбъдват

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/sparkpad-embedded-computing-platform-revealed-by-way-of-fcc/:
Посещението в сайта на Sparkpad ви дава малко повече от "Очаквайте скоро" закачка, но не всичко е загубено, приятели: нови вписвания в базата данни днес Федералната комисия по комуникациите са по отдаване под наем на котката от торбата. Все още не съм сигурен как точно тези неща ще се продават, но на продукти Sparkpad търсите нещо като Bug Labs за по-големи дисплеи, на пръв поглед позволява любители и фирми без масивна R & D бюджетите да се хвърлят заедно Linux базирани интерактивни продукти, които работят на фоторамки варират от 7 до 10,4 инча - и ако това не е достатъчно голям, има и някаква възможност за дистанционно управляваните показва от 15 инча и по-големи. Устройствата могат да бъдат програмирани чрез Flash, на езика Lua, или - очаквайте скоро - използва Android SDK, което прави за доста гъвкав настройка. Интересното е, че Sparkpad на потребителя изтъква, че това е платформа, използвана от iGala фоторамка сензорен екран от няколко години назад, така че ние сме се познае, че фирмата е току-що гледаш отваряне на основните платформа за всички желаещи. Във всеки случай, да - ако някога сте мечтали програмиране своя собствена DreamScreen , Sparkpad може да бъде начина, по който се руши.

Sparkpad платформа разкри чрез FCC, може да направи най-смелите ви фантазии рамка снимка сбъдне първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти Декември, 2010 12:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC , Sparkpad | Изпрати | Коментари

Apple обявява обновяване на фърмуера за облекчаване на тези заяждания MacBook Air Проблеми с показването

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/apple-announces-firmware-update-to-relieve-those-nagging-macbook/:

Изглежда, че релефът е в очите на новото училище MacBook Air собственици, страдащи от дисплея въпроси : Знаете ли, с дефектни дъски логика, и flickerin "и freezin", и така нататък и така нататък. MacBook Air EFI обновяване на фърмуера 2.0 идва силно се препоръчва от Apple себе си за всички собственици на MacBook Air 2010, с компанията казват, че ще "елиминира рядко въпрос, по който MacBook Air ботуши или се събужда на черен екран или престава да реагира." Звучи като няма мозък за нас! Хит на връзката източник изтеглянето на това лошо момче за себе си.

Apple обявява обновяване на фърмуера за облекчаване на тези заяждания MacBook Air Проблеми с показването на първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември, 2010 год. 13:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Apple Insider | източник Ябълка | Изпрати | Коментари

WikiLeaks защитниците заплашват Amazon

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B8JTLzZo7hA/story01.htm:
healeyb пише "Си Ен Ен обявява, че, като се започне от 11 часа EST, хакерите (наречен Операция Payback), отговорни за атентатите DDoS на MasterCard, Visa, PayPal и PostFinance са обещали да започнат атака срещу Amazon за отмяна им на WikiLeaks EC2 сметка -. Те пусна направи си сам "хакерство инструмент онлайн четвъртък, така че другите хора може да помогне с атаки казват свали сайта на MasterCard и Visa ..."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Fujitsu хибриден комбайн енергия прави ток от светлина или топлина, ни доближават до човека батерии

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/fujitsu-hybrid-energy-harvester-makes-power-from-light-or-heat/:
Както месести meatbags, ние сме склонни да отделят много излишната топлина, както ние живеем живота си напразно. Fujitsu иска да помогне да привлечете всеки последен движение на частиците, както и всички други генерира топлина през безброй други нелеп дейности като карат коли, стрелба ракети , и се опитва да не се замразява до смърт. Но, това не е просто щастлив с това, разработването на нова "хибридна енергия събиране устройство", който прави двойно мито също чрез улавяне на светлината от слънцето. Това е процес, показан след почивката, но без твърд номера, за да отида с тази красива картина, ние не сме сигурни колко е ефективна тя е най-прав от двамата. И все пак, има някои 6,7 милиарда души по целия свят. Как ефективно пък наистина трябва да бъде?

Продължавам четене Fujitsu хибриден комбайн енергия прави ток от светлина или топлина, ни доближават до човека батерии

Fujitsu хибриден комбайн енергия прави ток от светлина или топлина, ни доближават до човека батерии първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти Декември, 2010 11:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Akihabara News | източник Fujitsu | Изпрати | Коментари

Ona съюз Street DSLR / лаптоп чанта пратеник преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/ona-union-street-dslr-laptop-messenger-bag-review/:
Някога чували за Ona? До миналата седмица, не бяхме един от двамата. Оказа се, Ona е доставчик на "глоба" Камера чанти и аксесоари, както и предвид факта, че това е началото на ваканционния сезон, разбрахме, че е разумно да се хвърлям поглед на тоалета на новите и най - Знаеш ли, само в случай, сте една камера любовник в семейството ви, които сте все още да се купи за. Изцяло новият съюз Street ($ 279) е съвсем ясно една престижна чанта пратеник от външната страна, но вътрешността са разположени по начин, който на любителското photog / любовник притурка се радвал. Има място за няколко кошари (на лещата и / или сорт мастило), смартфон, навигационна система, 15-инчов (или по-малки) и лаптоп - според Ona - един DSLR заедно с още трима лещи. В други забележителни аспект е кола маска платно външни (наречен Waxwear), която обикновено е по-здрав и устойчива на атмосферни влияния от средното си кръпка от велур или кожа. Как всичко това отърси? Присъединете се към нас след почивката за двойката ни на пари.

Продължавам четене Ona съюз Street DSLR / лаптоп чанта преглед пратеник

Ona съюз Street DSLR / лаптоп чанта преглед пратеник първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември, 2010 година 11:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ona чанти | Изпрати | Коментари