четвъртък, 9 декември 2010 г.

AR-Тийс носи увеличен реалност на тениска, се продават още сега (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/ar-tees-brings-augmented-reality-to-a-t-shirt-on-sale-now-vide/:
Себастиан Merchel, същият човек, отговорен за SweetSpotter , се завръща, а той е, за да нахлуе на възраженията си на отглеждане. По-горе на снимката AR-Tee е точно това, което претендира да бъде: фланелка с вкоренено увеличен реалност суперсили. Просто един поп на (в размер, разбира се), свържете вашия уеб камера и посетете линка долу на източника. С няколко кликвания на мишката, ще се гледа съдържанието на гърдите си, превръщайки се в звездата на празника страна през тази година и разпенващ ум баба. Едновременно. Вземи твоя днес за спретнат сумата от € 27.90, или около 37 на обтегнати Америка, дефлирани долара. Демонстрация клип е само миналото на почивка, просто така ли.

Продължавам четене AR-Тийс носи увеличен реалност на тениска, се продават още сега (видео)

AR-Тийс носи увеличен реалност на тениска, се продават още сега (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 22:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Себастиан Merchel | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар