четвъртък, 9 декември 2010 г.

Sparkpad платформа разкри чрез FCC, може да направи най-смелите ви фантазии фоторамка се сбъдват

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/sparkpad-embedded-computing-platform-revealed-by-way-of-fcc/:
Посещението в сайта на Sparkpad ви дава малко повече от "Очаквайте скоро" закачка, но не всичко е загубено, приятели: нови вписвания в базата данни днес Федералната комисия по комуникациите са по отдаване под наем на котката от торбата. Все още не съм сигурен как точно тези неща ще се продават, но на продукти Sparkpad търсите нещо като Bug Labs за по-големи дисплеи, на пръв поглед позволява любители и фирми без масивна R & D бюджетите да се хвърлят заедно Linux базирани интерактивни продукти, които работят на фоторамки варират от 7 до 10,4 инча - и ако това не е достатъчно голям, има и някаква възможност за дистанционно управляваните показва от 15 инча и по-големи. Устройствата могат да бъдат програмирани чрез Flash, на езика Lua, или - очаквайте скоро - използва Android SDK, което прави за доста гъвкав настройка. Интересното е, че Sparkpad на потребителя изтъква, че това е платформа, използвана от iGala фоторамка сензорен екран от няколко години назад, така че ние сме се познае, че фирмата е току-що гледаш отваряне на основните платформа за всички желаещи. Във всеки случай, да - ако някога сте мечтали програмиране своя собствена DreamScreen , Sparkpad може да бъде начина, по който се руши.

Sparkpad платформа разкри чрез FCC, може да направи най-смелите ви фантазии рамка снимка сбъдне първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти Декември, 2010 12:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC , Sparkpad | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар